Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
...pentru a se desfășura pe note condimentate. În gură, atacul este plin, taninurile sunt rotunde și catifelate. Întregul are un frumos echilibru și o finală care se prelungește foarte plăcut. ACORDURI CU MÂNCARE ȘI VIN Se servește la 13°C din pură plăcere sau alături de un platou de mezeluri și brânzeturi de capră. Regiune: Beaujolais Strugure: Gamay Noir – Vii vechi de peste 40 de ani...
Franța, Saint-Vérand
... vie sunt efectuate integral manual și la spate. Densitate de plantare : 8.500 de plante/hectar. Tăiere : Guyot. Vârstă : 45 de ani Recoltare : Manuală Randamente : Între 40 și 45 hectolitri la hectar, în funcție de an. Struguri supramuriți voluntar. Vinificare : Vinificare foarte lungă, la rece pe drojdie fină. (între 15 °C și 20 °C) Îmbătrânire : 100% îmbătrânire în butoaie de stejar de 1 până la 3 vinuri. Îmbătrânirea în butoaie durează între 9 și 12 luni.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play