Produse pentru maltodextrin (10)

Lactoză

Lactoză

Lactoza este zahărul natural din lapte. Aceasta reprezintă 3,5%-5,0% din laptele de vacă și poate fi extrasă printr-un proces de filtrare. Apoi, lactoza este cristalizată și măcinată. Dimensiunile granulelor sunt împărțite prin plasă. Foodcom poate furniza Partenerilor săi de Afaceri diferite dimensiuni de particule potrivite pentru multiple aplicații. Lactoza este unul dintre cele mai bune ingrediente lactate pentru alimente și furaje datorită gustului său blând, culorii albe și conținutului scăzut de calorii. Prețul său scăzut, higroscopicitatea redusă și solubilitatea în apă contribuie la popularitatea sa. Poate fi utilizată în producția de patiserie, cofetărie și ciocolată ca un potențiator de aromă și îndulcitor. Lactoza este un ingredient important în utilizarea farmaceutică și nutrițională.
Sorbate de potasiu

Sorbate de potasiu

Sorbatul de potasiu este un conservant alimentar foarte eficient, sigur și netoxic. Deși sorbatul de potasiu este unul dintre numeroasele conservante disponibile pe piață, este unul dintre cele mai bune, deoarece este inofensiv și versatil. Sorbatul de potasiu este în mare parte fabricat sintetic. Este un pulbere incoloră și inodoră. Conform FDA, este considerat sigur pentru utilizare, deoarece se descompune în organism în apă și dioxid de carbon. Se află pe lista conservanților care pot fi utilizați în produsele cosmetice cu restricții. Concentrația maximă permisă în produsul final este de 0,6 %, calculată ca acid sorbic. Funcționează cel mai bine într-un mediu acid, altfel proprietățile sale sunt mult mai slabe.
Maltodextrină

Maltodextrină

Maltodextrina este produsă prin hidroliza enzimatică a amidonului vegetal, obținut în principal din porumb, dar și din orez și grâu. Produsul final este un praf alb pufos cu o mare solubilitate. Aceasta crește valoarea nutritivă a multor rețete. Datorită proprietăților sale, maltodextrina poate ajuta la reglarea umidității și la extinderea duratei de valabilitate a produselor.
Lactoză

Lactoză

Lactoza este unul dintre cele mai bune ingrediente lactate pentru aplicații alimentare și furajere datorită gustului său delicat, culorii albe și conținutului scăzut de calorii. Rentabilitatea sa, higroscopicitatea scăzută și solubilitatea în apă contribuie la popularitatea sa. Poate fi utilizată în fabricarea produselor de patiserie, dulciurilor și ciocolatei ca potențiator de aromă și îndulcitor. Lactoza este un ingredient important în utilizarea farmaceutică și nutrițională.
Maltodextrină

Maltodextrină

Maltodextrina este obținută prin hidroliza enzimatică a amidonului vegetal, cel mai frecvent din porumb, dar și din orez și grâu. Produsul final este o pulbere albă pufoasă, cu o solubilitate ridicată. Crește valoarea nutrițională a multor rețete. Datorită proprietăților sale, maltodextrina poate ajuta la reglarea umidității și la prelungirea duratei de valabilitate a produselor.
Maltodextrină

Maltodextrină

Maltodextrina este produsă prin hidroliza enzimatică a amidonului vegetal, cel mai frecvent din porumb, dar și din orez și grâu. Produsul final este o pulbere albă pufoasă cu o solubilitate ridicată. Crește valoarea nutritivă a multor rețete. Datorită proprietăților sale, maltodextrina poate ajuta la reglarea umidității și la prelungirea duratei de conservare a produselor.
Maltodextrină

Maltodextrină

Maltodextrina este o pulbere albă obținută prin hidroliza enzimatică a amidonului, provenind în principal din porumb, orez sau grâu. Datorită solubilității sale ridicate, este utilă pentru îmbunătățirea valorii nutriționale a multor produse și poate ajuta, de asemenea, la controlul umidității și la extinderea duratei de valabilitate. Maltodextrina are o durată de valabilitate de 24 de luni, iar Foodcom S.A. oferă Maltodextrină în saci de 25 kg. Acest aditiv alimentar este utilizat pe scară largă în carne, produse de panificație, produse de patiserie, înghețată, băuturi, iaurturi și sucuri pentru a îmbunătăți textura, a acționa ca emulgator și a crește vâscozitatea. Indicele său glicemic scăzut îl face un ingredient popular în nutriția sportivă și în produsele prietenoase cu diabetul. În nutriția animalelor, Maltodextrina este o sursă de energie rentabilă care îmbunătățește textura, pigmentația și aroma furajelor. De asemenea, crește absorbția nutrienților și eficiența furajării, reduce deshidratarea și simptomele de stres.
Maltodextrină

Maltodextrină

Maltodextrina este obținută prin hidroliza enzimatică a amidonului vegetal, cel mai frecvent din porumb, dar și din orez și grâu. Produsul final este o pulbere albă, pufoasă, cu o solubilitate ridicată. Aceasta crește valoarea nutritivă a multor rețete. Datorită proprietăților sale, maltodextrina poate ajuta la reglarea umidității și la prelungirea duratei de valabilitate a produselor.
Maltodextrină

Maltodextrină

Maltodextrina este produsă prin hidroliza enzimatică a amidonului vegetal, cel mai adesea provenit din porumb, dar și din orez și grâu. Produsul final este o pulbere albă pufoasă cu o solubilitate ridicată. Aceasta crește valoarea nutrițională a multor rețete. Datorită proprietăților sale, maltodextrina poate ajuta la reglarea umidității și la prelungirea duratei de conservare a produselor.
Maltodextrină

Maltodextrină

Maltodextrina se produce prin hidroliza enzimatică a amidonului vegetal, cel mai frecvent din porumb, dar și din orez și grâu. Produsul final este o pulbere albă pufoasă cu o solubilitate ridicată. Crește valoarea nutrițională a multor rețete. Datorită proprietăților sale, maltodextrina poate ajuta la reglarea umidității și la prelungirea duratei de viață a produselor.