Rață din piele brută
Compoziție: Rață 32%, piele de vită 60%, amidon 4%, glicerol 1,8%, sare 0,1%, sorbitol 2%, sorbat de potasiu 0,1 Componente analitice: Proteină brută:...
Next
Lama Superioară
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de depozitare...
Next
Carne din față
Carcasa întreagă de vită
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
File de măgar
File de măgar...
Burtă de porc
Burtă de porc Berkshire Burtă de porc Berkshire Gândește-te la burtă de porc ca la grăsime cu carne încă pe ea. Bucătarii adoră să folosească aroma sa...
Cap de porc
CAP DE PORC 1/2 Tăiere Cutii congelate de 20 kg 1 x 40 fcl hq rf cnt în greutatea netă de 26 mt...
Șorțuri din bumbac
TABLIER DIN BUMBAC pentru meserii culinare Caracteristici: Confort Gama variată de dimensiuni Alb sau Culoare Gramaj mare (300gr) Formă de măcelar Tab...
Industria cărnii
0,00 €
{"2. Disinfectant":"2. Dezinfectant\nZ/5, Z/15Concentrat de dezinfectant pe bază de acid peracetic. Acțiune antimicrobiană cu spectru larg. Utilizat p...
Cuțit de Chef
Setul de cuțite Carina este capabil să satisfacă toate nevoile tale. Compacte și cu un design uimitor, cuțitele se vor integra perfect în orice spațiu...
Carne de oaie
Carnea de miel se referă la animale care au fost sacrificate la o vârstă mai mare de 12 luni. Culoarea închisă și textura grosieră sunt caracteristici...
picior de rață
proaspăt sau congelat, în diverse sortimente, în vid sau la vrac...
Industria Alimentară - Industrii
Vă propunem pentru lanțurile dumneavoastră alimentare numeroase garnituri de etanșare sau orice tip de role de antrenare. Oferim soluții de protecție...
Guler
Guler...
Next
File
Lomo Filet Solomillo Filet Pur Filet Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de stocare: Refrigerat -1º/+2º ...
Next
Friptură de vită
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de depoz...
Next
Pui întregi
Puii întregi sunt o alegere perfectă pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățesc preparatele dumneavoastr...
Next
Carne din spate
Viande arrière este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumneavoa...
Next
Coaste semi-carne
Cotele semi-carne sunt o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățesc preparatele dumneav...
Next
Rinichi
Rognonul este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumneavoastră p...
Friptură de umăr
Friptură de umăr...
Next
Filet de vită
Filetul de vită este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumneavo...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play