...Vinul este o băutură milenară, simbol al convivialității și al savoir-vivre-ului, care își găsește rădăcinile în cele mai frumoase terroir-uri ale lumii. Fie că este roșu, alb sau rozé, fiecare vin este unic, marcat de soiul său, terroir-ul său și de know-how-ul viticultorului. Vinii roșii se caracterizează prin arome intense de fructe roșii, coacăze sau cireșe, uneori însoțite de note picante...
... anterior
Degustare: Vinul prezintă o culoare roșie purpurie cu un foarte frumos strălucire. Primul nas, foarte promițător, este bogat și expresiv. Dezvăluie note decoacăze negre și cireșe kirsch, amestecându-se cu arome de cedru și condimente. Gustul este delicios și texturat, fiind subliniat de taninuri mature și onctuoase. Finalul lung și cărnos, sublimat de note de tutun blond și mentol, completează armonia perfectă a acestui vin.
... regăsește astăzi în acest vin.
VINIFICARE
Recoltare manuală la maturitate optimă
Vinificare conform metodelor specifice denumirii:
Presare, prima fermentare, prindere de spumă și a doua fermentare în sticlă
Îmbătrânire pe lăci timp de minimum 12 luni
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
DÉGUSTARE
Villa Bordeaux Rosé prezintă o rochie roz strălucitoare cu reflexe ușor rubinii. Nasul oferă note elegante decoacăze negre și fructe confiate.
...Culoare rubinie intensă cu nuanțe purpurii. Arome decoacăze negre, prune, scorțișoară. Gust catifelat, o gemă lichidă de mure și căpșuni, îmbunătățită de vanilia butoiului de stejar bine prăjit.
Marcă: Purcarului...
...100% Merlot
2018 : ANDREAS LARSSON : 91/100 « Culoare purpurie densă. Parfum intens de violete, mure, prune și coacăze negre, cu o notă de stejar nou și pâine prăjită. Gustul este dens și rotund, cu o strălucire modernă, arome proaspete de fructe negre și condimente. Finalul este lung și somptuos. »
2017 : Aur CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN 2020 « Acest Lussac, obținut dintr-un singur merlot...
... final aromatic lung. Vinul are un gust echilibrat cu note de fructe de pădure închise, coacăze negre și cireșe coapte. Vinul se potrivește perfect cu carne la grătar sau prăjită, condimentată bogat, și brânzeturi mature.
...Parfumul dezvăluie note generoase de prune, coacăze negre, cireșe și cacao. O explozie puternică de aromă aduce nuanțele de prune uscate și lemn dulce în gustul de final. Corpul mediu al vinului este în armonie cu aciditatea medie-plus și taninurile medii-ridicate. Preparatele din carne de vită crudă sau uscată, însoțite de sosuri de fructe de pădure, vor fi o combinație excelentă pentru acest vin.
...Această lichior este preparată din cele mai bune fructe decoacăze negre. Aceasta, combinată cu Armagnac, îi conferă un aromă subtilă care o diferențiază de lichiorurile tradiționale decoacăze negre. Se consumă singură cu gheață sau ca aperitiv în stil „Kir” cu un vin alb din Gascogne.
GREUTATE: 1.3 kg
STICLĂ: Sticlă 70cl
SKU: 028...
... și cele mai argiloase dintre toate terroirurile comunale, caracterizate prin diversitatea compoziției straturilor lor, oferă vinurilor toată tipicitatea lor.
Degustare
Acest vin are o culoare limpede și strălucitoare de nuanță granat. Un nas elegant, asociază note picante (piper) și fructate (cireșe și coacăze) și ușor afumate. În gură, prospețimea asociată cu carnea picantă conferă acestui vin o...
...prune, coacăze negre) și este structurat de taninuri frumoase și bine integrate. O lungime excepțională încheie degustarea acestei sticle minunate, care poate fi apreciată imediat, dar care poate de asemenea să îmbătrânească elegant în pivniță timp de un deceniu sau mai mult. Imposibil de uitat odată degustat!
Contență: 75cl
Tip: Vin rosé
Cépages: Syrah, Grenache
AOC: Côtes-de-Provence La Londe
Garde: De băut imediat și de păstrat până în 2031
Temperatura de servire: 16-18°C...
...Această cuvée 100% Malbec este maturată în butoaie timp de un an.
Acest vin de culoare purpurie profundă cu nuanțe de violet închis este fin și elegant la gust, cu arome de mure, coacăze negre, însoțite de o notă de vanilie.
Este un vin de păstrare, dar este de asemenea remarcabil și tânăr.
...Nasul evocă zanul, cuptorul de piatră, fumul și o întreagă paletă de fructe (măceșe, cireșe negre, coacăze, prune).
Gura este expresivă, gurmandă, cu aceleași arome fructate care se dezvoltă pe un fundal proaspăt și strălucitor.
Finalul este lung, cu o notă de cafea răcoritoare.
Apelație: Vin de Pays d'Oc Chardonnay
Culoare: Roșu
Conținut: 0.75 L
Alcool: 13% Volum
Climat: Mediteranean
Culoare struguri: 100% Chardonnay
Temperatura de servire: 15 - 16°...
...Côte de Nuits Villages, vin roșu de la Domaine Serrigny, este un pinot noir cu arome de fructe negre care vă amintește decoacăze.
Stare: Produs nou
Țară: Franța
Regiunea de producție: Burgundia
Denominație: Côte de Nuits Villages
An de recoltă: 2016
Alcool: 13°
Volum: 75cl...
... vinuride soi cu alcool, această băutură se consumă relativ tânără și dezvăluie în timp un buchet surprinzător de condimente. Această alternativă la vinul de soi, fructată și plăcută, este recomandată cu aproape toate preparatele, în special cu carnea în sos și vânatul.
...Pasionați de ceai și inspirați de unele dintre cele mai celebre vinuri portugheze din lume, am creat aceste ceaiuri amestecate speciale extrăgând cele mai bune caracteristici de aromă ale ceaiului și vinului de Porto și fuzionându-le într-o uniune subtilă.
...Roșu intens, violaceu, limpede,
Nas de fructe roșii, coacăze, ceară de albine
Gust rotund, echilibrat, pe fruct, cu un final taninos
Domeniu: MAS DE BAGNOLS
Denominație: IGP COTEAUX DE L'ARDÈCHE
Regiune: VALLÉE DU RHÔNE
Culoare: Roșu
Soiuri: Chatus 100 %
Mod de cultură: Agricultură rațională
Caracter: puternic
Conținut: 75cl
An de recoltă: 2019
Greutate: 1 kg
Cantitate de sulf: foarte puțin sau fără sulf...
...Făcut din 100% struguri, Malbec, Merlot și Syrah sunt, de obicei, vinuri roșii. Roșu intens cu nuanțe violet. Infuzat cu fructe roșii precum fructele de pădure, prunele, căpșunile și zmeura. Note de ciocolată cu accente decoacăze negre și cuișoare care reflectă trecerea prin butoaie de stejar.
Culoare: Roșu
Nas: Note de ciocolată cu accente decoacăze negre și cuișoare care reflectă trecerea prin butoaie de stejar.
Gust: Infuzat cu fructe roșii precum fructele de pădure, prunele, căpșunile și zmeura.
... mediteraneană. Se degustă ideal la 16°/17°","Cinsault":"70%","DEGUSTATION":"O culoare frumoasă decoacăze clare. Un nas fructat cu arome complexe de fructe roșii. Textură foarte fină și catifelată, cu o lungime frumoasă în gură până la finalul fructat și proaspăt, care amintește de un „pinotage proaspăt”. Poate fi savurat rece vara.","CÉPAGES":"Culoare","Poids Brut (kg)":"1,2","Grenache":"15%","Contenance (L)":"0,75"}...
...datorită zdrobirii manuale a pomului și a remontărilor scurte, pentru a păstra prospețimea aromelor. Vinul este apoi maturat timp de aproape doi ani în rezervor sau în oală de lut înainte de îmbuteliere.
Degustare: acest vin 100% Syrah este o explozie de fructe negre (boboci decoacăze) și condimente, totul cu ușurință (piper, cuișoare). Echilibrul acestui vin oferă o gură moale și delicioasă, pe măsura acestui podgorie de altitudine.
Anii de recoltă disponibili: 2014, 2015, 2016...
... o culoare elegantă rubin-purpurie. Nasul său dezvăluie arome decoacăze negre și cireșe.
Gustul este bine echilibrat, cu taninuri pline și note de fructe negre și lemn dulce.
Se potrivește excelent cu preparate mediteraneene, carne albă, mâncăruri ușor condimentate (de exemplu, paella sau curry) și carne roșie.
...Nez: Dominantă aromatică de căpșuni, coacăze negre accentuată de o notă de condimente.
Bouche: Atât de savuroasă cu note de fructe roșii, cât și structurată datorită Tannat-ului.
Această cuvée vă va însoți pe parcursul întregii mese. O puteți asocia cu preparate de la o platou de aperitive, o antreu sau un fel principal de carne, curry de legume, brânzeturi sau chiar cu grătare.
Aerisiți-l câteva...
...)
COLECTARE
Recoltat manual în cutii de 12 kg.
VINIFICARE
Desfăcut, atât fermentațiile alcoolice cât și cele malolactice au loc în cuve de inox de 1.000 l. Vinul este apoi învechit în butoaie de stejar francez folosite timp de doar 9 luni pentru a păstra notele delicate și caracterul excepțional.
NOTE DE DEGUSTARE
Fructe roșii intense și vibrante - zmeură, coacăze roșii combinate cu o aciditate...
...Culoare neagră. Nas intens de pâine prăjită, decoacăze foarte coapte. Foarte cremos. Un vin foarte, foarte frumos care prezintă atât densitate, cât și o dimensiune proaspătă foarte plăcută. Este dens, dar fără greutate. Lungime frumoasă cu taninuri cărnoase și coapte.
ANUL RECOLTEI:* 2017...
... fără niciun aditiv chimic.
ALCOOL : 12 % Vol
DOSAGE : Tip, sec
PACKAGING : sticlă 750 ml
NOTES : Vin limpede, plin de soare cu reflexii verzi. Gust ușor citric în fundul gurii.
MATCH FOOD AND WINE : Se potrivește foarte bine cu antreuri, pește, fructe de mare și ca aperitiv cu o lichior decoacăze negre. A se consuma între 7 și 10 °C.
... roșie puternică, granat. Nas fin, arome delicate de fructe roșii, coacăze și zmeură. Structură plăcută și echilibrată.
ASOCIERI CU MÂNCAREA: Mezeluri, carne roșie, brânzeturi blânde.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Între 15 și 17°C.
Cutie cu 6 sticle de 75cl...
...Acest vin este limpede, strălucitor, de un roșu rubiniu cu reflexii de cireș. Aromele varietale ale Merlot-ului se exprimă prin note decoacăze roșii și cireșe negre.
Atacul este franc, cireșul amar și vanilia însoțesc o notă de lemn dulce și un final amplu. Taninurile sunt moi.
... : Granit roz
Densitate de plantare : 9 000 de plante/ha pentru a controla vigurozitatea soiului.
Tăiere : goblet, foarte scurt, permite controlul randamentelor.
Vinificare :
Recoltare : manuală.
Metodă : tradițională Beaujolais, semi-carbonică, în ciorchine întregi.
Macerare : 6 până la 10 zile.
Îmbătrânire : în cuvă.
Degustare :
Roșu bigarreau cu reflexii frumoase de violet, această cuvée eliberează parfumuri complexe de fructe roșii și coacăze negre, însoțite de nuanțe de migdale.
După o atacare francă, vinul umple întreaga gură.