... vinuride soi cu alcool, această băutură se consumă relativ tânără și dezvăluie în timp un buchet surprinzător de condimente. Această alternativă la vinul de soi, fructată și plăcută, este recomandată cu aproape toate preparatele, în special cu carnea în sos și vânatul.
Le Cellier Saint Pierre oferă produse artisanale, cum ar fi aperitive, gemuri clasice sau fără zahăr (căpșuni, zmeură, caise, mure, fructe de pădure, cireșe, afine, prune, rubarbă, caise, coacăze, ananas, piersici, smochine,…), compot de merișor, gem de ceapă, ceai, vinuri, șampanii și vinuri spumante.
Compania Les vins de la vallée du Geer este specializată în vinuride fructe 100% naturale, de o calitate excelentă, pe bază de fructe din terroir-ul nostru. Aceasta oferă o gamă largă devinuri: vin de căpșuni, vin decoacăze albe, vin decoacăze, vin de zmeură și vin de mure.
Compania Marc Maraite este specializată în fabricarea și comercializarea ratafiei de fructe, precum și în vânzarea devinuri și băuturi spirtoase. Aceasta oferă o gamă largă de ratafii: mere, pepeni, ienupăr cu lămâie, limoncello, coacăze, zmeură, fructe de pădure, boabe de ienupăr, mentă,...
Oenoteca noastră vă propune, într-un cadru complet renovat (clădire din secolul al XVI-lea), întreaga noastră gamă devinuri și șampanii, băuturi fine (Calvados, cremă decoacăze, Cognac, Guignolet, lichior de zmeură, apă de viață,…), precum și o selecție vastă de cărți și accesorii (cărți, decantoare, hărți vinicole, tirbușoane,...). Sfaturi personalizate. Posibilitatea de a cumpăra toate vinurile la bucată. Gama de servicii: consultanță, livrare și degustări.