Franța, Warmeriville
... Germania – Produced in Germany cu grijă într-un mediu sigur Valori nutriționale pentru 100g: Valoare energetică (kcal) 18 kcal / 100g Sare 0.01 g / 100g Grăsimi 0.5 g / 100g Zahăr 4.2 g / 100g Fibre alimentare 0 g / 100g Proteine 0.5 g / 100g Acizi grași saturați 0.1 g / 100g Carbohidrați 4.2 g / 100g Conținut alcoolic 0 % vol / 100g Conținutul produsului: Băuturi efervescente fără alcool (Pachet de 6) Cod EAN: 3113590006820 Cod articol: 65978 DLC în medie: 486 zile Țara de origine: GERMANIA Ambalare pachet: 6 UVC Ambalare palet: 570 UVC (adică 95 pachete)...
Italia, Misano Adriatico
...TAVERNELLO Vino Rosato d'Italia este un vin rosé versatil și de înaltă calitate, cu un conținut alcoolic de 15%. Fiecare brik conține 1 litru de plăcere enologică pură. Ideal pentru toate momentele, este perfect pentru a însoți mese ușoare, aperitive sau seri în companie. Bucură-te de un pahar de TAVERNELLO Vino Rosato și lasă-te cucerit de aromele și gusturile sale unice.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Tiriñuelo Joven, rezultat al unei selecții exhaustive de vii din soiul Rufete, autohton din Sierra de Salamanca. Compoziție varietală: Tempranillo, Rufete Grad alcoolic: 14% Vol. Strugurii provin din vii situate pe pantele colinelor blânde care înconjoară satul San Esteban de la Sierra. Compoziție varietală: Tempranillo, Rufete Grad alcoolic: 14% Vol.
Polonia, Poniec
...Germania - Non-Alcoolic - Euro Pale Lager - O bere răcoritoare, non-alcoolică, complet fermentată, astfel încât nu este necesară pasteurizarea. Are un gust proaspăt și crocant, care cu siguranță îți va potoli setea. Complet maturată pentru a păstra acel gust caracteristic Bitburger, Drive este, de asemenea, săracă în calorii!
...Un vin mare cu un viitor promițător. Struguri din soiul tempranillo, provenind din via noastră "Los Majuelos" situată în Sajazarra. Varietăți: Tempranillo 100% Grad alcoolic: 14% vol. Îmbătrânire: 12 luni în butoaie noi, 60% stejar american și 40% stejar francez. Transferat în sticlă în iulie 2012. Elaborare Data recoltei: 14 octombrie. După o selecție manuală în câmp, strugurii au fost...
Franța, Lys Haut Layon
... nopțile foarte reci, ceea ce permite dezvoltarea aromelor de citrice dorite; versanții Orb, la nord de Béziers, aduc, de asemenea, rotunjime vinului. ELABORARE : Strugurii sunt culeși foarte devreme dimineața, chiar și la sfârșitul nopții. Aceștia sunt transportați rapid la cramă pentru a fi presați. Fermentația alcoolică se desfășoară rapid. Grad alcoolic: 12,5% Zaharuri reziduale: 1,0 (g/l) Aciditate: 6,18 SO2 total: 124 (mg/l)...
Franța, Paris
... Prestigios al VIP-urilor. Alte detalii despre acest produs excepțional și alte informații utile. Acest Champagne este purul fruct al unirii între o cuvée special lucrată din pinot meunier și un vin roșu de Champagne. Totuși, vă va seduce datorită aromelor sale excepțional de fructate, care vă deschid mintea către arome nobile, spre o împărtășire savuroasă de exotism, datorită prestigioasei noastre Lichior Champenoise de Foléré, pe care vi-o sugerăm ca opțiune suplimentară. SKU:007BPCARG201 Capacitate:75cl...
Spania, Menbrilla (ciudad Real)
...Tempranillo Granel Numele produsului: Vin roșu Tempranillo Origine: Spania Definiție: Vin roșu tempranillo, recolta 2014 Compoziție calitativă: 100% vin roșu provenit din struguri roșii Grad alcoolic total: 13,50% Grad alcoolic obținut: 13,46% pH: 3.8 ATpH: 4,7 gr/l exprimat în acid tartaric AV: 0,49 gr/l Zaharuri: < 3gr/l Malic: 0 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 45 mg/l Faza vizuală: Culoare roșie intensă, serenă, cu margini violacee Faza olfactivă: Intens la fructe roșii Faza gustativă: În gură este proaspăt, vivace, elegant și cu Depozitare: În rezervor de oțel inoxidabil...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Acest superb Porto este un amestec de vinuri care au petrecut minimum 10 ani în butoaie. Exprimă o mare complexitate, îmbinând arome de caramel, toffee, condimente (cuisoare, nucșoară) și prăjire (cacao, cafea). Echilibrul este foarte bine realizat, iar ansamblul îmbină puterea și dulceața. O adevărată delicatesă de savurat ca aperitiv sau alături de un desert delicios cu ciocolată! Tip: Porto Tawny Contență: 70cl Grad alcoolic: 20% Temperatura de servire: 16-18°C...
Spania, Santiago De Compostela
...Lussory White provine din soiurile de struguri Airen, care combină dulceața și aroma originilor lor cu densitatea necesară pentru a face din acest vin un acompaniament fantastic. Este pregătit cu grijă astfel încât conținutul de alcool să fie eliminat chiar înainte de îmbuteliere, păstrându-și caracteristicile organoleptice, eliminând doar conținutul alcoolic și caloric al acestui alb floral cu...
... alcoolic poate fi ridicat. Vinurile obținute prezintă arome de fructe coapte și condimente. Aptitudini culturale și agronomice Prunelard N este o soi de struguri cu o productivitate scăzută și destul de viguros, cu o portare erectă, care poate fi condus prin tăiere lungă. Elemente de descriere Identificarea se bazează pe: - extremitatea tulpinii tinere care prezintă o densitate mare de fire de păr...
Spania, Tomelloso
...Oțet de vin alb, oțet de mere, oțet balsamic, oțet alcoolic colorat. Fabricat în Spania cu calitate alimentară.
Produse corespunzătoare
Oțet
Oțet
Portugalia, Porto
...Destalo Vinho Verde Tinto Făcut dintr-un corp puternic, tonalitate închisă și textură îndrăzneață și carbonată, roșul este un vin cu un conținut alcoolic mai mare, cu un gust de fructe sălbatice și nuanțe de citrice. Se servește între 12ºC și 15ºC (53.6° și 59°F). Destalo Vinho Verde Red Făcut dintr-un corp puternic, tonalitate închisă și textură îndrăzneață și carbonată, roșul este un vin cu un conținut alcoolic mai mare, cu un gust de fructe sălbatice și nuanțe de citrice. Se servește între 12ºC și 15ºC (53.6° și 59°F).
Spania, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Denumire de origine: DOP Jerez-Xérès-Sherry Compoziție: 100% Palomino Vinificare: Vin din struguri Palomino obținut prin sistemul tradițional de lungă durată și criaderas. Îmbătrânit în butoaie de stejar american. Procesul de îmbătrânire oxidativă are loc foarte lent datorită temperaturii și umidității din cramă. Grad alcoolic: 18,5o Volum: 50cl NOTE DE AROMĂ: Aspect: culoare chihlimbar Miros: Aromă intensă de fructe uscate. Gust: Gust persistent și amplu.
Italia, Barletta
...Dragee umplute cu limoncello, alcool 25 %Vol, acoperite cu ciocolată galbenă, realizarea de praline cu lichioruri speciale furnizate în private label, valabilitate 24 de luni, fără gluten, vegan, disponibile: lichior Rhum (rom) ciocolată neagră, Irish cream ciocolată cu lapte, lichior Sambuca ciocolată albă și alte 40 de arome de lichior inclusiv grappa și vin italian.
Italia, Codognè
...Sistemul instalează o membrană care separă lichidul alcoolic de un extractant (în general apă). O acțiune comună a difuziei și osmozei naturale face ca moleculele de etanol să migreze către fluidul de extracție, eliminând conținutul de alcool. Potrivit pentru: Eliminarea alcoolului din vin, bere sau alte soluții hidroalcoolice; Restartarea unei fermentații blocate; Corectarea lichidelor „neechilibrate”. De asemenea, este posibil să se ajusteze gazul.
Spania, Murcia
... drojdie proprie timp de 25 de luni. Nu se practică sau se practică foarte puțin batonnage la crama noastră, deoarece protecția împotriva oxidării are loc natural cu aproximativ 5 cm de drojdie în fiecare butoi.","Grad alcoolic":"14,5º","Anul plantării":"1982","Altitudine":"537 metri","2018":"","Producție":"987 sticle","Cadru":"Richter 110 și Chasela 41","Alcool":"14,5º","NOTE DE DEGUSTARE":"Tiramisu - note de cafea, cremă și cacao. Îndrăzneț, cu o textură bine structurată și rotundă, alături de un final de lungă durată. Ar îmbogăți cu plăcere o colecție pentru mulți ani de acum înainte."}...
...Zona de producție: Leverano (Le). Struguri: 85% Negroamaro, 15% Malvasia Nera. Titlu alcoolic: 13,00% vol. Sistem de cultivare: alberello și cordone speronato. Natura solului: de origine aluvionară, cu un amestec mediu, cu zone care tind spre calcar. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 25-26° C. După fermentația...
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
Serbia, Svrljig
Compania Status doo este o companie sârbească, activă în producția și exportul de oțet, oțet de mere, oțet organic, oțet alcoolic, oțet de vin și vin. Viziunea întregii echipe a companiei s-a bazat pe dragostea și pasiunea pentru ceea ce facem, iar în combinație cu cele mai bune metode de producție, am reușit să garantăm calitatea și valoarea nutrițională a produsului nostru. Toate produsele...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play