...Ricotta de bivoli este un brânză cu pastă moale, preparată din zerul rămas în urma procesării mozzarella de bivoli. Consistența este moale și granuloasă, dar niciodată nisipoasă. Aroma laptelui de bivol nu are aceeași intensitate ca cea a mozzarella, de fapt se potrivește bine atât cu preparate dulci, cât și cu cele sărate. O brânză proaspătă, bogată în Tipuri și Formate Greutate: 250 g și 1 kg Tavă termosudată Coduri: 321 / 321b Perioada de valabilitate: 21 zile...
Franța, Poitiers
...În gură, se simte o anumită dulceață și, de asemenea, arome de vanilie cu o ușoară notă de amăreală care persistă în final.
... produse disponibile. Produsele sunt oferite în următoarele forme: Neambalate (la vrac) - dacă scopul importatorului este ambalarea în țara sa; Cu logo (brand-name) și ambalare de către producătorul grec; Cu logo (brand-name) al importatorului, în urma unei înțelegeri.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play