Italia, Orbassano
...Agnolottini del plin sunt mici ravioli care sunt strânși manual pentru a fi sigilați, umpluți cu fondue și trufe. Ele reprezintă o adevărată capodoperă a bucătăriei tradiționale italiene. Fiecare agnolottino oferă o experiență de gust unică și rafinată: delicata aluat de ou se topește în gură, dezvăluind o umplutură cremoasă și savuroasă, cu fondue care oferă o notă bogată și îmbrățișătoare, iar trufa care ridică întregul preparat cu aroma sa îmbătătoare și gustul inconfundabil.
Italia, Turin
... apa sublimează) Pulbere de banană Pulbere de sfeclă roșie Pulbere de pepene verde Pulbere de piersici Pulbere de kiwi Pulbere de lămâie Pulbere de pepene galben Pulbere de mango Pulbere de căpșuni Pulbere de roșii Pulbere de ardei roșu...
Grecia, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Paste uscate din semolă, măsline, brânză feta, roșii, ardei verde. • Calitate premium și cel mai fin gust. • 100% natural - fără potențiatori de aromă, fără arome, fără umpluturi, fără conservanți etc. • Bogat în carbohidrați. Folosim semolă de grâu dur cultivată în Peloponez, Grecia, ouă proaspete de la ferme locale controlate și celelalte ingrediente de la fermieri locali, frământate și uscate în atelierul nostru. Toate gusturile mediteraneene într-o mușcătură de paste.
Turcia, Hatay
Îți aducem toate aromele din bucătăria Hatay, de la condimente, ulei de măsline autentic, umpluturi uscate, pastă de tomate, măsline, dovleac dulce, ardei iute, sirop de struguri, plăcintă, până la hummus, direct la ușa ta, într-o formă pură și naturală.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play