...Compoziție: făinăde amarânt, cereale integrale. Fără gluten Fără OMG-uri
Valoare nutrițională per 100 g de produs:
Grăsimi - 7.02 g, din care saturate - 2.5 g.
Proteine - 13.56 g.
Carbohidrați - 58.55 g, din care zaharuri - 8.3 g.
Valoare energetică: 371 kcal (1553 kJ)
Greutate - 500 g.
...Nucile și nucile fierte rapid sunt făcute din hrișcă neaburită sau aburită. De obicei, au o cremă cu o nuanță gălbuie sau sunt maronii cu nuanțe. Nucile de hrișcă TM "TERRA" sunt de cea mai înaltă calitate.
Patria hrișcăi este Himalaya. Popoarele din nordul Indiei și Nepal au învățat să prepare terci delicios din hrișcă și să coacă prăjituri din făinăde hrișcă cu mai mult de 4.000 de ani în urmă.
...Culoarea de soia este unul dintre produsele principale ale dietei animalelor de fermă și păsărilor. Este obținută după stoarcerea uleiului din boabele de soia în procesul de extrudare. (Nu trebuie confundată cu făinade soia, care este produsă printr-o tehnologie diferită și se deosebește defăinade tort în ceea ce privește conținutul de grăsimi și proteine).
Culoarea de soia este utilizată...
...Fulgi de porumb instant de la Firma DІAMANT LTD, LLC, fabricați conform TU U 15.6-13929625-001:2011.
Pentru fabricare, folosim mălai de porumb integral care a fost dublu purificat, ceea ce elimină prezența filmelor defăină în produsul finit.
Utilizarea unor moduri de măcinare și aburire foarte blânde ajută la păstrarea unei cantități maxime de nutrienți utili în produs. Conservanții și...
...Capacitate: 150-500 kg/h
Grosimea produsului: 1,1-1,8 mm
Materie primă: făină, semolă, făinăde porumb, făinăde fasole etc.
Sursa de energie pentru cuptor: electricitate
Sursa de energie pentru friteuză: electricitate, ulei termic,
Caracteristici cheie ale liniei de producție:
- sistem automat de dozare a materiilor prime este prevăzut
- rețete și culori diferite ale produsului
- omogenitatea...