...Pasta G este o paste din orez fără gluten, cu alge, ceapă verde, roșie și boia, fiind o combinație de făină de orez cu adăugarea de pulbere de alge uscate, ceapă verde uscată, roșii uscate și boia.
Pasta este gustoasă și satură organismul cu componente utile, în special iod, care de obicei nu este suficient în dieta standard.
Se recomandă să se gătească conform următoarei rețete:
Înapă clocotită sărată, adăugați macaroane, având în vedere 100 g la 0,5 l de apă, dacă doriți, adăugați ulei. Gătiți timp de 5-7 minute până la gătire.
... îmbunătățește gustul ardeiului.
Complet solubil înapă
Certificat pentru utilizare în agricultura organică conform Certificării Internaționale de către Organic Standard pentru producția și procesarea organică, care este echivalent cu Regulamentele Uniunii Europene Nr. 834/2007 și 889/2008.
Forma de preparare: Lichid
TU: TU U 19380560.002-98
Ambalare: Sticlă PE 0,5 l
Solubilitate înapă: Complet solubil înapă...
... plante) previne și reduce căderea părului, întărește și promovează creșterea părului.
Extractul de ginseng promovează regenerarea celulelor pielii.
Extractul de ardei iute îmbunătățește microcirculația scalpului, ceea ce stimulează creșterea părului nou.
Extractul de rădăcină de brusture hrănește și stimulează creșterea părului. CUM SE UTILIZEAZĂ: Aplicați pe părul și scalpul umed, masați, clătiți bine cu apă. Repetați dacă este necesar.
...Suntem bucuroși să vă oferim un preparat tradițional francez - Escargot. Selectăm cu atenție cele mai bune melci pentru acest preparat, apoi îi gătăm înapă cu condimente și îi completăm cu diferite sosuri.
Sosuri disponibile: sos Bourguignon pentru melci, sos Dorblu, sos de nuci, sos lime-ardei iute, sos de roșii italian, sos de muștar, sos de ciuperci, sos de lămâie.
După preparare, îi...