Franța, Valréas
...Un sirop cu trufe negre din Provence, care ne invită să degustăm trufa într-un mod diferit! Quintessence de truffes dezvăluie cu poftă toată puterea și caracterul terroir-ului provençal pentru o experiență gustativă unică în jurul faimosului diamant negru!! Sfaturi de degustare: A se consuma ca un kir la aperitiv, însoțit de un crémant, un șampanie sau un vin alb mai sec. Turnați mai întâi siropul, apoi adăugați 8 volume din băutura aleasă și amestecați înainte de a servi. Ideal în patiserie pentru a aromatiza și a aduce o notă elegantă și rafinată deserturilor dumneavoastră.
Belgia, Evergem
...Nu doar pentru praline, ci și pentru confiserie și biscuiți de desert, cu florentine autentice ca cireș pe tort, sunteți la locul potrivit. Oferta noastră se adaptează tuturor sezonilor, de la Crăciun la Ziua Îndrăgostiților și Paște. Un mare atu sunt ouăle noastre de Paște făcute manual, disponibile în toate culorile și aromele. Pentru a putea surprinde constant clienții, Chocolaterie De Naeyer continuă, cu multă dedicare și pasiune pentru meserie, căutarea de noi senzații de ciocolată în fiecare zi.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play