...Zaharul Demerara este potrivit pentru aromatizarea băuturilor, produselor de patiserie, sosurilor și siropurilor, va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând și un parfum bogat datorită prezenței melasei detrestie care învelește fiecare cristal.
Este ideal pentru îndulcirea cafelei, presărat pe cereale, prepararea sosurilor și siropurilor. Demerara este folosit în producția de muesli și ca topping crocant pentru prăjituri, precum și pentru fructe. Zaharul Demerara va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând.
...Producția eco-polietilenei pe care o folosim este asociată cu reducerea dioxidului de carbon din atmosferă – producția fiecărui kilogram din acest material înseamnă absorbția a 3,09 kilograme de CO2 din aer.
În plus, nu mai puțin de 80% din energia necesară pentru a produce tuburile ecologice presabile provine din surse de energie regenerabilă! Folosind tuburi din trestiedezahăr, aducem o contribuție reală la reducerea efectului de seră și la protejarea naturii!
...Începând de acum, veți putea obține toate tuburile noastre suflate și din Bio-HDPE, obținut din trestiedezahăr. Acestea includ, de exemplu, liniile de produse BlockPack, TwistPack Plus, QuadroPack sau DrehPack. Dimensiuni selectate din TwistPack Plus și BlockPack sunt chiar disponibile din stoc.
Din punct de vedere exterior, ambalajele din Bio-HDPE nu se deosebesc de „gemenele” lor fabricate...
...Dimensiune: 140 × 6 mm
Avantajele Small-Berry:
- Nu lasă reziduuri în pahar și în gură
- Nu afectează gustul băuturii
- Nu se descompun și nu se înmoaie
- 100% ecologic / fără PLA / fără PBA
Paiele noastre din trestiedezahăr rezistă de asemenea la lichide reci și calde timp de peste 24 de ore.
Producție:
Folosim pur și simplu reziduurile legate de producția dezahăr și rom. Spre deosebire...
...Zahărul alb din trestiedezahăr este un zahăr cristalizat, care a fost rafinat. Rafinarea are scopul de a albi zahărul, de a elimina impuritățile și de a îndepărta orice melasă. Aceasta are ca rezultat diminuarea prezenței vitaminelor și mineralelor. Prin urmare, este recomandat să nu fie consumat în exces și să fie consumat în cantități moderate din cauza conținutului său ridicat de zaharoză. Are un puternic putere de îndulcire și un gust foarte discret.
...Zahărul alb este un îndulcitor cristalizat purificat obținut din trestiedezahăr sau din sfeclă dezahăr. Este tipul dezahăr cel mai frecvent utilizat în gospodării și în industria alimentară pentru a îndulci și conserva alimentele și băuturile. Din punct de vedere chimic, zahărul alb este compus în principal din zaharoză.
...Etichete din folie bio
Folia este compusă din 80% trestiedezahăr. Poate fi utilizată la fel ca o folie PE normală, fiind deosebit de potrivită pentru ambalaje flexibile și recipiente modelate.
Exemple includ etichete pentru cosmetice naturale, produse de uz casnic și produse de îngrijire a corpului pe bază ecologică și naturală.
...Piersică de vie Bio (Franța), Zahărdetrestie Bio și echitabil (Brazilia), Cimbru-lămâie (Franța)
A se servi rece, singur sau în cocktail, atât ca aperitiv, cât și ca digestiv.
Dimensiuni: 10 × 10 × 19 cm
Macerație: 4 luni minimum
Grad de alcool: 33.6°
Greutate: 1.2 kg...
...Pentru decorațiile dumneavoastră de poveste, găsiți toate decorațiile noastre de Crăciun, cum ar fi bețele dezahăr pe suport, dar și personaje și obiecte de Crăciun, accesând următorul link:
https://nlcdeco.fr/categorie-produit/theme-noel/
Decorațiile noastre sunt din rășină de foarte înaltă calitate și rezistente la intemperii. Dacă decorațiile dumneavoastră sunt destinate unei utilizări exterioare permanente, recomandăm aplicarea unui lac suplimentar.
Referință: TNTD0060
Dimensiuni: 60 x 15 x 200 cm...
...":"Carbohidrați Grâu: 68,2 G. din care Zaharuri 39,2 G","coconut*":"coconut*","Nonhydrogenated vegetable oils and fats (sunflower*, cocoa*) and water.":"uleiuri și grăsimi vegetale nehidrogenate (floarea-soarelui*, cacao*) și apă.","cane sugar*":"zahăr din trestie*","Wheat Protein:4,6 G.":"Proteine Grâu: 4,6 G.","Wheat Ean:8413115003606":"EAN Grâu: 8413115003606","Spelt Reference:Teeecg":"Referință Spelt...
...Panela de Colombie – Zahar complet din trestiedezahăr nerafinat – 1 Kg
Panela este un zahăr din trestiedezahăr complet nerafinat, obținut după presarea la rece a sucului detrestiedezahăr, gătirea sucului, apoi cristalizarea naturală prin deshidratarea melasei. Recunoscută pentru proprietățile sale gustative și nutriționale, panela este în mod natural bogată în nutrienți esențiali (potasiu...
...EPDM (Etilen-Propen-Dien-Monomer) cauciuc conține până la 70% etilen din trestiedezahăr și are o gamă impresionantă de proprietăți.
AVANTAJE:
- conținut biobazat de până la 70%, validat prin testul Carbon-14 ASTM D6866
- calitate fără compromisuri:
- fără nitrozamine
- fără PAK, Cat.1
- conformitate REACh și RoHS
- dependență mai mică de resursele fosile și de fluctuațiile de preț asociate
- amprenta de carbon redusă
Domenii de aplicare:
• Automobile
• Transport
• Construcții
• Infrastructură
• Electronică
• Minerit
• Aviație
• Marină
• Sectorul energetic, hidroenergie
• și multe altele...
...300 g de răsfăț.
Și ce conține?
Lapte integral proaspăt (origine Franța) 53%, zahăr, pastă de speculoos 12% [(speculoos 57% (făină de grâu, zahăr candi, margarină, zahăr din trestie, făină de soia, zahăr invertit, praf de copt (carbonat acid de sodiu), scorțișoară, nucșoară), uleiuri vegetale (palmier, rapiță, cocos), zahăr, emulgator (lecitină de rapiță)], lapte degresat în pudră 7%, sirop de...
...Produsele noastre de veselă de unică folosință (farfurii, boluri, căni, cutii) sunt biodegradabile și compostabile în mod natural, fiind fabricate din fibre detrestiedezahăr regenerabile.
0% Plastic – O alegere sănătoasă
100% biomasă vegetală fără niciun fel de lipici, căptușeală, adeziv, laminat sau strat de acoperire.
Complet natural, se descompune în natură în termen de 60 până la 90 de...
... delicate de trandafir, iar în baza – note dulci și delicioase detrestiedezahăr și fasole tonka, chihlimbar oriental, mosc și mușchi.
Parfum lemnos de chihlimbar
Note de vârf: Șofran și Bergamot
Note de mijloc: Lemn de agar și Trandafir bulgăresc
Note de bază: Trestiedezahăr, Fasole tonka, Chihlimbar, Mosc alb și Mușchi de stejar
Capacitate: 100ml...
... imprimarea / logo-ul dumneavoastră pe pungile noastre dezahăr, care arată minunat lângă fiecare ceașcă de cafea sau ceai. Bastoanele dezahăr imprimate cu designul dumneavoastră și umplute cu zahăr fin sunt detaliul perfect al ospitalității.
... Standard.
Cenușă prin electric: 0,04% Max. (pe baza greutății uscate) Conductivitate.
Dioxid de sulf: 20 mg/kg Min.
Sedimente: Niciunul.
Miros: Fără niciun miros.
Zaharuri reducătoare: 0,05% Max din greutate.
HPN Staph Aureus: Nil.
Max AS: 1 P.P.M.
Max PS: 2 P.P.M.
...Această tabletă de ciocolată neagră 65% este denumită "Fără zahăr" deoarece zahărul clasic (sucroză sau zahăr din trestie, de exemplu) a fost înlocuit cu Maltitol, un îndulcitor cu un puternic gust dulce. Această ciocolată reprezintă, așadar, o alternativă interesantă pentru persoanele care doresc să evite sau să reducă consumul dezahăr, în timp ce savurează o ciocolată de înaltă calitate: ușor...
...PE-ul nostru biosursă este compus din materie vegetală în proporție de 96%. Acest material este certificat pentru utilizare alimentară.
Cantități Minime 5 000 de bucăți
Accesoriile de închidere sunt, de asemenea, din materie vegetală provenită din trestiedezahăr, cu excepția reducerilor compuse din alge în proporție de 30%.
Serviciile noastre vă însoțesc în implementarea testelor de compatibilitate și funcționalitate.
... al bagasei începe în natură, unde poate fi returnat prin compostare.
Plăci ecologice din trestiedezahăr - 26 cm
Proprietăți ale Plăcilor Eco
Caracteristici: Material biodegradabil, care este de asemenea rezistent, neutru la gust și nu eliberează substanțe nocive în alimente. Produsele din bagasă au o rezistență ridicată la temperaturi. Pot fi încălzite în cuptorul cu microunde și păstrate în...
... dintre cele mai bune grade din Kenya, Gradul AA este atribuit boabelor cele mai mari și uniforme. Această categorie prestigioasă garantează o calitate excepțională, o aromă superioară și o ceașcă perfect echilibrată.
Gradul AB este o marcă de calitate apreciată în lumea cafelei kenyene. Boabele acestui grad oferă o dimensiune și o uniformitate superioare, garantând o ceașcă de cafea omogenă și plină de caracter.
Grade disponibile: AA, AB, PB, E, C, TT, T, HE
Specie: Arabica
Altitudine: 1800 m până la 2000 m
Arome: Grapefruit, prună, trestiedezahăr
Regiune: Nyeri...
...Produse de unică folosință din trestiedezahăr, fabricate 100% din celuloză, rezistente la grăsimi până la 120 °C și rezistente la apă până la 100 °C, 100% biodegradabile în termen de 2 luni, compostabile, potrivite pentru microunde, pentru preparate calde și reci.
Produsele din celuloză de la Paperlynen Pal Caps sunt fabricate 100% din fibre de celuloză, un material complet natural, care este...
...În sfârșit, suntem încântați să anunțăm că am lansat ustensilele noastre mult așteptate din trestiedezahăr! Fabricate din trestiedezahăr, la fel ca paiele noastre, acestea au un finisaj premium, conceput pentru a fi durabil și prietenos cu alimentele calde! Vin într-un pachet de 100 pentru furculițe, cuțite și linguri. De asemenea, avem pachetul nostru combo cu toate cele 3! Funcționează...
...Carton pentru a crea ambalaje complet biodegradabile, fabricat din 100% fibre detrestiedezahăr, fără proces de albire. Nu a fost tratat cu produse chimice pentru a fi albit sau colorat. Originea sa este 100% vegetală.
Proprietăți: reciclat, neacoperit, reciclabil, biodegradabil și compostabil cu certificat OK COMPOST.
Adecvat pentru contactul cu alimentele. Potrivit pentru a crea ambalaje pentru mâncare.
...PAJITA DIN TRESTIEDEZAHĂR, GARANTATĂ CA FIIND FĂRĂ PLASTIC* ȘI PLA, VA ÎMBUNĂTĂȚI COCTEALELE, BĂUTURILE LUNGI ȘI RĂCORITOARELE.
Când a bea cu o pajită ecologică devine un adevărat plăcere!
Pajitele noastre sunt fabricate ecologic și compostabile: se descompun în câteva zile sau săptămâni!
Sunt rezistente la temperaturi de -20°C până la +90°C și nu se topesc în băuturile tale. Așadar, sunt...
...Sugar Beet (remolacha azucarera) este o plantă de rădăcină cultivată în climate temperate, care este de asemenea utilizată ca sursă dezahăr. Rădăcina remolachei azucarera conține niveluri ridicate de sacaroză și este a doua sursă cea mai importantă de producție dezahăr la nivel mondial, după trestia dezahăr. Zahărul obținut din remolacha este chimic identic cu zahărul din trestie și este utilizat pe scară largă în industria alimentară.
... trestiedezahăr blond nerafinat*, bucăți de ciocolată neagră 5% (cacao: 57% min.)(masă de cacao*, zahăr din trestiedezahăr pur*, unt de cacao*, vanilie pudră*), ulei de floarea-soarelui oleic*, bucăți de alune* 4%, bile de orez*, petale de porumb*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Poate conține urme de alte nuci, lapte și soia.
Certificat de FR-BIO-01 Produs în Franța Agricultură UE/Non UE
BIO: Da
Format: 325g, 800g, 5kg
100% Vegetal: Da...