România, Bucharest
Optimeat is engaged in pork, beef, mutton/lamb and poultry, as raw meat and in retail packs, fresh, in refrigerated and frozen condition. Most of the volumes that Optimeat does are comprised by the basic raw meat for processors, cutting plants and canned meat factories, represented by the whole varieties of: carcasses, anatomic pieces bone in and boneless, trimmings, fats and offals. The wholesale...
România, Suceava
...dezvolta activitati comerciale pe piata produselor transate dar si in sectorul de abatorizare bovine si ovine. Afacerea este condusa in prezent de o echipa tanara si ambitioasa coordonata de administratorul Ruxandari Ionel. Lucram in prezent cu ingineri experimentati care conduc sectoarele de productie, respectiv abatorizarea, transarea si carmangeria. In atragerea personalului am folosit strategia de...
Franța, Layrac
...Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez Trasabilitatea produselor Marassé reunește mijloacele implementate pentru a urmări fiecare etapă a producției și comercializării cărnii noastre, pentru a putea asigura respectarea condițiilor de igienă corespunzătoare pe parcursul acestor etape.
Belgia, Mouscron
... din 1997, dar abia în 2005, după ce ne-am instalat la M.I.M., am reușit să ne dezvoltăm în direcția fabricării și distribuției en gros și semi-gros în Belgia. Suntem foarte exigenți în ceea ce privește aroma și calitatea cărnii noastre destinate fabricării frigăruilor. Oferim o mare varietate de carne, inclusiv carne roșie de vită, miel, vițel și porc. Vânzăm, de asemenea, foie gras. Cărțile noastre sunt certificate bio și exportate proaspete. Zona noastră de desfacere se extinde pe întreaga Belgia și Franța.
Spania, Lugo
Abator de bovine și porcine. Tăiere de bovine mari, bovine și porcine. Comercializarea cărnii en gros. Vânzare cu amănuntul în măcelăria noastră. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul cărnii, continuăm în fiecare zi cu entuziasmul unor noi proiecte, ne pasionează să învățăm continuu, ne place să descoperim noi tăieturi... TRATĂM CARNEA CU MULTĂ GRIJĂ.
Franța, Caluire Et Cuire
Enco France este specialistul în comerțul național și internațional de carne. Enco France cumpără și vinde la cele mai corecte prețuri, bucăți de carne provenite din abatoarele auditate. Cunoașterea precisă a piețelor de export, a produselor, a abatoarelor și a lanțului de producție îmbogățește expertiza lor.
Franța, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS este o companie cu sediul în Bourg-en-Bresse, în departamentul Ain. Compania oferă servicii de sacrificare a animalelor, tăiere, dezosare, curățare și ambalare pentru toate tipurile de carne: carne de bovine, carne de porcine, carne de păsări,... Atelierul nostru de tăiere și ambalare asigură o muncă de precizie pentru a garanta carne de calitate. Carnea noastră este expediată ...
De mai bine de 20 de ani, fiii lui Mehmet Efeoglu conduc afacerea de familie. Creșterea animalelor în condiții adecvate, precum și distanțele scurte de transport sunt de o importanță enormă pentru familia Efeoglu. Acestea sunt, printre altele, unul dintre parametrii prin care se poate simți prospețimea și calitatea. De trei generații, carnea halal este procesată și comercializată.
Spania, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Abator și sală de prelucrare a porcului. Comercializează carne de porc atât pe piața națională, cât și pe cea internațională. Furnizor de: carne, porc, prelucrare, porci, abator.
Belgia, Liege
Piron & Gotta propune o ofertă extinsă de carne proaspătă și congelată (Carne de taur, vițel, vițel cu sau fără etichetă, Carne de porc și purcel cu sau fără etichetă, Carne de miel, Carne de pasăre, iepure, Carne de vânat, Preparări din carne, Mezeluri artizanale: șuncă, bacon, slănină etc.) sub diferite forme (Carcasă, bucăți, gata de feliat, porții pentru consumatori) și ambalaje sub film, sub ...
Hacilar Fleischgroßhandel Carne de calitate de miel, vită, vițel și păsări de curte mai multe pe site-ul nostru. Vită & vițel * Carcasă * Pistol * Pulpa * Piept cu fâșii * Umăr * Spate cu file + Piese de carne Miel * Carcasă * Pistol cu spate * Pulpa cu șold * Partea din față cu fâșii * Gât * Umăr + Piese de carne Păsări de curte * Pui întreg * Piept * Pulpa * Aripi + Piese de carne...
Belgia, Torhout
Wild Vermeersch BVBA este specializată în oferirea de vânat. Acest lucru se face în diferite tăieturi, ambalaje, precum și prețuri. Încercăm să aducem un strop de natură pe masa dumneavoastră. În acest sens, ținem cont de următoarele aspecte: - Calitate: Pentru noi, nu este un cuvânt de marketing ieftin, ci un cuvânt cu o semnificație reală. Astfel, compania noastră este certificată la nivel înalt...
Spania, El Viso Del Alcor
Distribuim carne de calitate de vită, porc alb și iberic, precum și miel, în toate formatele: canale, porționare, bucăți dezosate ambalate la vid, feliate și tăieturi speciale etc. Domeniul nostru de distribuție este regional, prin logistică proprie. Din 1980, ne desfășurăm această activitate cu rezultate excelente atât în calitatea produselor, cât și în relația cu clienții noștri.
Belgia, Sautin
Meat Assistance este un distribuitor de echipamente pentru abatoare, ateliere de tăiere, logistică și ambalare. Această companie oferă un serviciu de instalare a atelierelor, fabricilor și depozitelor frigorifice pentru industria alimentară. De asemenea, ei oferă echipamente de igienă pentru personal, unelte și echipamente pentru manipularea, prelucrarea, ambalarea și expedierea produselor aliment...
Belgia, Gistel
La Laeremans, activitatea s-a limitat inițial la achiziționarea porcilor vii, sacrificarea acestora și apoi tăierea lor. Acum, oferă diverse produse: Șuncă, Cârnați Gătiți, Bacon, Slănină, Pate.
Belgia, Fleurus
Export și import de animale vii, carne de viței și curcani din Europa către Turcia. Din 2015, ne-am diversificat în vânzarea și comerțul cu animale vii. Importăm în principal din Franța viței, rase Salers, Limousine, dar și rase mixte (+- 30000 de capete pentru 2015) pentru a le exporta în Turcia. Animalele trebuie să respecte un caiet de sarcini precis turcesc. Clientul are posibilitatea de a p...
Belgia, Liège
Pentru a vă servi și mai bine, ne-am specializat, de aproximativ douăzeci de ani, exclusiv în carnea de miel. A. Lonhienne reprezintă carnea "naturală" prin excelență, având o savoare și o frăgezime neegalate! Amplasați în apropierea abatorului din Liège, beneficiem de o infrastructură extrem de favorabilă, atât în ceea ce privește comunicațiile (autostrăzi-râu-aeroport), cât și în ceea ce priveșt...
Irlanda, Dunshaughlin
Cel mai mare procesator de carne din Europa de Est din Irlanda. Exportăm carne de porc, vită și păsări. Vorbim engleză, poloneză, rusă și ucraineană.
Belgia, Bruxelles
Good Meat este o companie de procesare a cărnii care are o tradiție seculară în domeniul bovinelor și al cărnii și care se specializează în fabricarea porțiilor și ambalarea cărnii de calitate importată. Pe lângă aceasta, avem de asemenea o gamă extinsă de produse din carne tocată și produse gata de gătit care sunt fabricate zilnic cu toată prospețimea necesară.
Belgia, Ciney
O companie de referință în comerțul cu carne en gros. Un instrument performant: Abator și atelier de tăiere conform normelor CEE. Livrări pe întregul teritoriu al pieței belgiene. Specializați în creșterea, sacrificarea și tăierea bovinelor Alb-Albastru Belgian. Activitățile noastre se extind de asemenea la procesarea și comercializarea cărnii de vițel, porc și miel...
Franța, Luc La Primaube
...Compania BOUSQUET este specializată în tăierea, transformarea și comercializarea cărnii de calitate pentru RHF/BCT. Aceasta oferă carne de vită, porc, miel, oaie și vițel. Ca o garanție a calității, din 2010 compania deține autorizații pentru distribuția de carne BIO și Label Rouge.
Belgia, Sankt Vith
...P&M este o companie de tăiere a cărnii de vită și porc care acționează dincolo de granițe. De la înființare, compania s-a dezvoltat dinamic și continuu pentru a deveni referința în acest domeniu de activitate și s-a specializat în carnea de vită. Oferim produse de nișă, rămânând în același timp atenți la dorințele individuale ale clienților noștri. Fie că căutați rase de bovine de înaltă calitate...
Belgia, Mouscron
Agro Viandes este o companie de servicii pentru industria de prelucrare a cărnii din 1992. Suntem specializați în prestarea de servicii complete de prelucrare a cărnii pentru industria agro-alimentară, cum ar fi: abatoare, ateliere de tăiere CE și fabricarea de mezeluri. Ne-am diversificat serviciile în sectorul curățeniei industriale agro-alimentare. Compania noastră este permanent formată din personal calificat în următoarele posturi: tăietori, decupatori, dezosatori și măcelari polivalenți pregătiți pentru diverse locuri de muncă.
Franța, Francaltroff
Companie de tăiere și procesare a cărnii pentru profesioniști și persoane fizice: - Bovine - Viței - Porci - Mistreți - Cerbi - Căprioare - IeleVânzare directă către consumatori...
Franța, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL este o afacere de familie fondată în 1992, specializată în tăierea și transformarea cărnii de calitate. BOUSQUET A. SARL nu colaborează cu marii distribuitori. De asemenea, este autorizată pentru distribuția de carne BIO și Label Rouge din 2010 și este prezentă în 5 departamente: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Belgia, Mouscron
Euro Meat Group (EMG) este o companie axată pe inovație. Dispunem de un abator ultra-modern, cu un concept revoluționar de congelare instantanee și cele mai recente tehnici de sacrificare. Desigur, compania noastră este autorizată de AFSCA, avem mai multe etichete de calitate și deținem certificatele SAC și Comeos Food High Level. Compania, cu echipa sa de 40 de muncitori și 10 angajați, reprezint...
Luxemburg, Ettelbruck
Abatorul Ettelbruck din Marele Ducat de Luxemburg este un abator situat în apropierea fermelor, în inima agriculturii. Acesta pune siguranța alimentară maximă în slujba calității produselor sale. Servit de o echipă de vânzări performantă, Abatorul Ettelbruck satisface o clientelă fidelă și în creștere, printre care se numără măcelării, supermarketuri, fabrici de procesare, precum și persoane fizic...
CARSIVA ESTE O COMPANIE DEDICATĂ TĂIERII, ÎMPACHETĂRII ȘI DISTRIBUȚIEI DE CARNE DE VACĂ. ÎN TOATE PROCESELE SALE, CARSIVA ARE GRIJĂ DE CEEA CE CONSIDERĂ CEL MAI IMPORTANT: CALITATEA, FRESCIMEA ȘI AROMA UNEI CARNE STRICT SELECȚIONATE. Carsiva este o companie dedicată tăierii, dezosării, ambalării și distribuției de carne de vită și tineret, care valorizează calitatea, prospețimea și aroma unui pro...
Belgia, Ciney
Condroz Gibier este specializată în prelucrarea, tăierea și ambalarea vânatului sălbatic. Oferă diverse tipuri de vânat din regiunea Valonă, cum ar fi cerbul, mistrețul, căpriorul, vițelul... Condroz Gibier este în special creatorul și ambasadorul Primului Label European pentru Vânatul Belgian Sălbatic de Origine Certificată. O întreagă anul de studiu și cercetare, în strânsă colaborare cu Facultă...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play