...TARTĂ CU OU - Plăcinta englezească a evoluat în bucătăria chineză într-o plăcintă care constă dintr-un umplutură de cremă de ou și o crustă exterioară. Tarta cu ou s-a născut în secolul XX, iar comercializarea sa a început pentru prima dată în provincia Canton. A fost puternic inspirată de plăcintele cu cremă care sunt vândute și consumate în țările europene, în special în Anglia. Canton este...
Franța, Appietto
...Barcă de canistrelli (Biscuttini) cu lămâie. Aceste delicioase biscuiți corsici de formă pătrată cu lămâie sunt ambalați într-un recipient care se va potrivi familiilor și gurmanzilor. Greutate: Barcă de 1 kilogram Ingrediente: Făină de grâu, Zahăr, Ulei de floarea-soarelui, Ouă, Semințe de anason 2% Conservare: A se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură Declarație nutrițională pentru: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Grăsimi: 20 g Acizi grași saturați: 1,7 g Carbohidrați: 71 g din care Zaharuri: 29 g Proteine: 5,7 g Sare: 0,37 g...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Rețeta acestei prăjituri înlocuiește ingredientele de bază ale prăjiturilor convenționale, untul și uleiul, cu grăsimea smântânii bătute. Cu miezul său umed și o textură care se topește în gură, cu siguranță vă va lăsa cu poftă de mai mult. Puteți folosi diverse fructe de pădure la alegerea dumneavoastră pentru a da aromă smântânii bătute. Lista de ingrediente 1 cană de unt nesărat la temperatura camerei 2 1/2 căni de zahăr granulat 6 ouă la temperatura camerei 3 căni de făină pentru toate scopurile ½ linguriță de sare kosher 1 cană de smântână pentru bătut 2 lingurițe de extract de vanilie...
Franța, Malataverne
...), sare, ulei de semințe de floarea-soarelui, arome, condimente, usturoi și conservant acid sorbic. Poate conține fructe cu coajă lemnoasă și soia. Tortellini sunt paste alimentare în formă de inel, asemănătoare cu ravioli, originare din teritoriul dintre Bologna și Modena. Cuvântul „tortellini” este pluralul lui tortellino, derivat din italian pentru „tartă mică.”...
...Gusci mici și delicioase de aluat fraged artizanal umpluți cu gem de caise. Crostatinele Forneria Veneziana sunt preparate cu FĂINI NATURAL FĂRĂ GLUTEN și fără utilizarea de făini cu gluten. În această variantă sunt, de asemenea, fără lapte și derivate. ALUATUL FRAGED este pe bază de făină de orez și hrișcă, amidon de porumb și orez, și ouă. O idee dulce pentru mari și mici, pentru o gustare simplă și autentică acasă sau la școală, sau pentru o pauză gustoasă la birou. Ideale de purtat în geantă sau rucsac, chiar și în excursie, datorită porțiilor practice de 40g. Disponibile și în alte arome.
Franța, Ham
... tuturor preparatelor dumneavoastră. Idee de rețetă: Quiche cu ceapă verde și brânză de capră Ingrediente: 1 aluat fraged 200 g brânză de capră proaspătă 4 ouă 200 ml smântână lichidă 1 lingură de frunze de ceapă verde tăiate Sare și piper, după gust Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F). Așezați aluatul fraged într-o tavă de tartă și înțepați-l cu o furculiță. Sfărâmați brânza de capră proaspătă pe fundul tartei. Referință: AR805132 Ean13: 3760306805132...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play