Austria, Königsdorf
... ar fi gelificare, batere, emulsionare, adeziv. Pudra de albuș de ou poate fi folosită pentru a îmbunătăți calitatea produselor și durata de valabilitate. Aspect pudră liberă sau vulnerabilă la aglomerare, uniform galbenă, cu miros normal de albuș de ou, fără miros, fără impurități. Aplicații tipice includ șuncă, cârnați, surimi, tăiței, tăiței instant, bomboane, sos, înghețată. Durata de...
Franța, Melle
...Ambalaj: - pachet de 240 de grame Ingrediente: - Făină* de grâu dur, Făină* de grâu moale (Origine Poitou-Charentes) - Ouă proaspete de la găini crescute în libertate Albastru-Alb-Inimă (Origine Franța) - Apă * Alergeni...
Finlanda, Turku
... clasă Tehnologie de procesare: Proces de extracție acvatică Depozitare: A se păstra la temperatura camerei și a evita expunerea directă la soare. Este recomandat să fie utilizat în termen de 12 luni de la deschidere. Utilizare: A se folosi pentru toate tipurile de preparate, salate, supe și tăiței, care necesită condimentare. Volum net: 0,07 ml Ambalare și expediere STICLĂ PET TRANSPARENTĂ...
Germania, Koblenz
...Îți place să faci cumpărături? Sau preferi să îți petreci timpul în natură și să știi ce crește pe câmpurile noastre? Atunci, pastele noastre NATURLIEBHABER sunt exact ceea ce ai nevoie. Pastele noastre din grâu dur cu ouă proaspete au un gust excelent ca fel principal sau ca garnitură. Îți recomandăm, vara, o sos din roșii regionale și, în timpul sezonului rece, un pesto de nuci consistent. Alătură-te nouă și devino un NATURLIEBHABER!
Germania, Mühlheim
...tăiței largi din ou, proaspeți tăiței largi din ou, lățime de 20 mm, proaspeți...
Producție de paste de cea mai înaltă calitate! Produsele noastre: tăiței cu ou, paste în stil italian, tăiței din spelt și integrali, și o varietate colorată de paste!
Spania, Daroca-Zaragoza
Paste alimentare de calitate superioară și paste speciale: conchitas, spirale, stea, farfalle, fidea păr de înger, fidea subțire, fidea groasă, fideuă, galets, litere ploaie, macaroane cu dungi, minune, pepite, piston, pană, spaghetti, tăiței, rechin. Cu semolă de grâu dur, cu legume, cu ou, integral, cu spanac, ecologic, cu cerneală de sepie. De asemenea, paste pentru lasagna, caneloni, pesmet și făină. Fabricăm pentru consum mare, Food Service, horeca.
Spania, Pontevedra
Pastas Di Carlo se ocupă cu elaborarea, distribuția, importul și exportul de: - Mase de empanada - Aluat pentru pastelitos - Mase de urechi de carnaval - Caneloni umpluți - Capace de empanada - Ravioli cu spanac și ricotta - Ravioli cu ricotta - Pascualine - Aluat de foietaj - Baze de pizza - Tăiței cu ou - Spaghete cu ou - Fettuccine cu ou - Spaghete - Capace de copetin - Capace criolla - Aluat...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play