Franța, Perriers-Sur-Andelle
... de supă gri Buffalo. Cu o capacitate mare de 10 litri, este perfect pentru bufete aglomerate, restaurante, evenimente sau cafenele. Încălzirea delicată prin bain-marie asigură că mâncarea este încălzită fără a se arde sau usca, păstrând aromele și texturile pentru o servire convenabilă.
Germania, Wasserburg
... compartiment, astfel încât nu se exercită diferențe de presiune asupra alimentelor în timpul creării vidului. Alimentele cu un conținut ridicat de lichid și chiar lichide întregi (supe, sosuri etc.) pot fi procesate în acest mod. Odată sigilate aromele, nutrienții, vitaminele, precum și structura celulară și sucurile nutritive rămân neschimbate alimentele sunt pregătite optim pentru metodele de gătit sous-vide absorbția eficientă a aromelor picante este garantată prin gătitul sous-vide într-un bain-marie sau un aburitor ingredientele rămân proaspete de până la trei ori mai mult atunci când sunt în...
Franța, Nîmes
...Bain-marie pentru sosuri 2 cuve Oțel Inoxidabil Capacitate cuvă: 2 x 4,5 litri Cuve și capace din inox incluse Încălzire la uscat Termostat de temperatură reglabil de la 30°C la 90°C Putere: 400 W / 230 V Dimensiuni: L 300 x P 600 x H 350 mm Greutate: 9,5 Kg Ref:CBMS2...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play