... gastronomie, cafenele, în serviciul de cafea pentru birouri și retail. Conținutul de cacao al pudrelor noastre de ciocolată variază între 24 și 32 la sută. Acesta este un cacao în trei componente, format din pudră de cacao, zahăr și lapte integral. Pentru fabricare, se spray-uscă un amestec lichid al celor trei componente diferite și apoi se rafinează printr-un proces special. Pentru automate și...
Franța, Talant
... faceți este să agitați spray-ul și să pulverizați de la o distanță de 25/30 cm pe creația dumneavoastră, care a fost prealabil pusă la congelator. Bonus: Catifeaua nu se rupe atunci când tăiați tortul! Astfel, veți păstra un design curat. Ingrediente Negru: Unt de cacao, colorant: E172, propulsor (E943a n-butane, E944 propane, E943b iso-butane). Poate conține urme de lecitină de soia. Dozaj maxim...
Franța, Le Sen
... complet în produse precum geluri și lapte fermizante, geluri de baie, creme florale revitalizante, spray-uri exotice pentru corp și șampoane și tratamente pentru păr. Acestea se regăsesc, de asemenea, în produse utilizate pentru îngrijirea părului, pentru tenuri cu probleme, tenuri mixte, tenuri obosite și pentru îngrijirea unghiilor. În plus, uleiurile esențiale de ylang se amestecă ușor cu uleiurile și emulsiile. Ele pot fi utilizate în bazele de parfum ale cosmeticelor.
...Acest aditiv de aromă cu aromă naturală servește în sistemul cu 2 componente (format din bază de înghețată și aditiv de aromă) ca componentă de aromă pentru prepararea amestecului de înghețată. Ingrediente Zahăr, lapte praf degresat spray, lapte praf de zer îndulcit spray, cacao, agenți de îngroșare (făină de semințe de guar, alginat de sodiu, caragenan), aromă naturală. Poate conține urme de...
Franța, Nancy
... Shop. 22% cânepă CBD intră în compoziția infuziei Brume Tropicale. SAVEURS Condimentele se succed, dar nu se aseamănă. În infuzia noastră Brume Tropicale, complexitatea aromelor este uluitoare. Bastoanele de scorțișoară și ghimbirul asigură gustul principal al acestui ceai. Apoi, mărul și hibiscusul vin să îndulcească aromele băuturii dumneavoastră. În cele din urmă, notele de coajă de cacao și cuișoare se fac simțite și asigură continuarea călătoriei pe care o propune această infuzie.