... maturat timp de peste 60 de zile, la o temperatură și umiditate constante. La jumătatea maturării, produsul umplut este presat pentru a fi aplatizat, iar de aici provine numele de spianata, obținând forma caracteristică pe care o cunoaștem cu toții.
Categorie: Salamuri Calabreze
PESO: 500/550g
Greutate: 0.550 kg
Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente
Zaharuri: dextroză și zaharoză
Antioxidanți: E301
Conservanți: E250-E252...
... cărămidă
- Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta
- Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano
În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene:
- Veneto: Prosecco și Amarone
- Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto
- Marche: Passerina...