Franța, Astaffort
...TERRINE VEGETALĂ DE CAMPANIE CU TRUFĂ NEAGRĂ. 100g Plăcerea gustativă imensă pe care o oferă trufa neagră și spiritul „Campagnard” și „Rustic” al acestei preparate îi va face pe oaspeții dumneavoastră să spună că sunteți un mincinos drăguț atunci când le veți spune că totul este Vegan. INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă, fragmente de trufă (5%), aromă de trufă. SKU: 004...
Italia, Orbassano
...Ravioli în formă de inimă, umpluți cu ciuperci și brânză moale, sunt un exemplu sublim de meșteșug culinar italian, concepuți pentru a satisface cele mai exigente și sofisticate gusturi. Aluatul proaspăt este modelat în mici inimi, simbol al pasiunii și dedicării culinare. Umplutura învăluie comoara aromelor ciupercilor și delicatețea proaspătă a ricottei.
Italia, Imperia
...Porcini Boscaiola 180 g: sunt ciuperci porcini tăiate în bucăți mici, blanșate în oțet, aromatizate cu ierburi aromatice și conservate în ulei de măsline. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Porcini alla Boscaiola Calvi sunt foarte apetisante și ideale în special ca aperitiv: posibil combinate cu alte...
Portugalia, Leiria
... două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați orezul și lăsați-l să se gătească puțin, asezonați după gust. Apoi adăugați aproximativ 100 ml de vin alb și lăsați-l să evapore. Adăugați treptat apă caldă (puțin mai mult decât dublul orezului), amestecând constant timp de aproximativ 20-25 de minute. Risotto-ul ar trebui să fie "cremos" dar al dente. Când este gătit, luați-l de pe foc și adăugați aproximativ 25 g de unt. Puteți adăuga, de asemenea, două linguri de brânză parmezan. Puteți înlocui apa cu smântână sau supe. Presărați cu pătrunjel, ceapă verde sau busuioc și serviți.
Germania, München
... ingrediente naturale. Preparat în doar 20 de minute. Risotto-ul sățios și cremos este una dintre cele mai celebre specialități culinare ale Italiei. Pentru amestecurile de risotto Dr. Ana Collection, folosim doar cele mai bune ingrediente naturale, care sunt combinate cu grijă pentru a vă oferi o experiență autentică de risotto. Ca bază pentru risotto-ul nostru, folosim orezul italian Arborio, al...
...Preparatele Artizanale. Calitate certificată superioară. Feluri de mâncare principale și secundare în porții de 300 gr. și tăvi de 2,5 kg. Referințe diverse, paste proaspete congelate de cea mai bună calitate, clasice și umplute cu carne și pește. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci etc. Realizăm ambalaje personalizate pentru linii aeriene, hoteluri, nave de croazieră etc.
Franța, Bidart
...-urile cu ciuperci timp de 4 minute într-un ulei din abundență și fierbinte (180°C), până devin bine aurii. Atenție să nu le prăjiți excesiv, altfel riscați să explodeze. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate, calitatea este o valoare cu care Maison Caudalie nu face compromisuri!
Portugalia, Porto
...Acesta este unul dintre „Aromele Anului 2016”! Este o adevărată simfonie de arome, unde fiecare ingredient joacă un rol esențial în compoziție. Cu un gust intens, care se distinge de comun și atinge niveluri de excelență, nu va lăsa pe nimeni indiferent. CIUPERCI SHIITAKE, ULEI DE MĂSLINE, CEAPĂ, ARDEI, OȚET, ZAHĂR ȘI SARE 210g...
Portugalia, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
...PILOTĂ CU CIUPERCI CUTIE 40 UNITĂȚI | LA BULK | CUTIE 20 CAPACE | CAPAC 2 UNITĂȚI...
Franța, Brive La Gaillarde
...Picioare și bucăți de ciuperci cèpe în ulei, origine Franța. Nu își dezminte reputația de Rege al ciupercilor... Borcan, greutate netă scursă 280 g. Revenite în tigaie, cu usturoi și pătrunjel... o delicatesă! Ca garnitură pentru o friptură frumoasă de vită... și Corrézienne se topește!
Serbia, Novi Sad
...Pak Sistemi este distribuitor oficial al Dry Ager. Cabinetul original german pentru maturarea uscată care combină tehnologia modernă cu o mare dragoste pentru carne. Dry Ager este singura mașină care îți oferă experiența maturării uscate fără teama de a dezvolta bacterii, ciuperci sau orice alt tip de microorganisme care ar putea dăuna cărnii tale și ar face produsul final necomestibil. Pe lângă carne, Dry Ager este, de asemenea, potrivit pentru pește, brânză, cârnați, dar și pentru paste și vin.
Franța, Pessac
...Sosete, salamuri, lonza, șuncă de oaie, șuncă de capră, specialități locale, guanciale, pancetta, șuncă crudă, coppa, șuncă de Desulo, mistreț, cârnați cu ciuperci, salam cannonau, salam cu măsline...
Germania, Saarbrücken
... dintre cele mai mari companii din domeniul comerțului cu fructe și legume în piețele din Saarbrücken și ne bucurăm de o clientelă numeroasă și fidelă. Gama noastră de legume (în selecție): Vânătă Conopidă Broccoli Cicoare Ciuperci Salată iceberg Salată de câmp Castraveți Cartofi Kohlrabi Salată verde Dovleac Praz Ardei Ridichi Varză roșie Sparanghel Roșii Varză albă Zucchini...
Produse corespunzătoare
Legume
Legume
Alte produse
Fructe
Fructe
Germania, Pressath
Gama de produse a Georg Baier GmbH include ciuperci, fructe de pădure și gemuri de fructe. Specialități din Bavaria de la Baier Fructe de pădure și ciuperci gustoase în calitate gourmet. Întotdeauna vegane. Fabricate tradițional de peste 70 de ani în Bavaria. Într-o afacere de familie de generația a 3-a. Pentru privat, comerțul cu ridicata în gastronomie, industria alimentară de prelucrare...
Franța, Objat
...rillettes de rață cu foie gras, prepelițe umplute cu foie gras, flauturi de magret cu foie gras, pateuri cu castane și foie gras. - Mâncăruri gătite: paupiettes de rață cu foie gras, varză umplută cu foie gras, sauté de rață cu ciuperci, cassoulet cu confit de rață, confit de rață, confit de gâscă, ciuperci gătite. - Pateuri regionale: pateu corrézien, pateu cu prune și foie gras, terrină forestieră...
Franța, Carquefou
... * Specialități de măcelărie: fripturi (Orloff, bacon, afumat, cu prune...) Gama de vară: * Mezeluri în stil vechi: chipolatas, chipolatas cu ierburi, merguez, cârnați brase, carne, umplutură, chorizo de grătar, filet mignon...
Il Naif ristorante e pizzeria este întotdeauna unul dintre cele mai bune din Ravenna și oferă clienților săi un serviciu atent și de calitate. La localul nostru puteți găsi: Meniu variat cu specialități marine. Pește proaspăt în fiecare zi, Fritto misto de pește, grătar mixt de pește și cruditate de pește, Crustacee, Ciuperci, Trufe, Paste făcute manual, Carne la grătar, Salate și Legume de toate tipurile. Pizze coapte în cuptor cu lemne. Pizze cu Kamut, acordăm o atenție deosebită bucătăriei fără grăsimi și echilibrului corect între proteine și carbohidrați. Meniu cu platou unic pentru sportivi.
Italia, Città Di Castello
...paste cu trufe, piure cu trufe, pate de măsline negre, sos picant, roșii cu trufe sau ciuperci. De asemenea, trufe uscate în borcan. Pentru sectorul HoReCa, oferim ciuperci porcini și trufe congelate. Vinuri din Umbria și Toscana. Din 1990, Tartufi Bianconi produce specialități cu trufe și condimente cu trufe, cum ar fi uleiul de trufe și risotto. De asemenea, avem ciuperci și trufe uscate/congelate. Oferim, de asemenea, vinuri și ulei de măsline extravirgin. Ne-ar face plăcere să vă trimitem catalogul nostru!
Germania, Dietzenbach
...sistemul imunitar, apărarea organismului și articulațiile. În plus, avem delicatese și specialități, cum ar fi ciuperci uscate (ciuperci de pădure, shiitake, hribi) și sortimente de ceaiuri selectate, care se schimbă. În ceea ce privește specialitățile, uleiul nostru de măsline grecesc este extrem de popular printre clienții noștri. Produsele noastre sunt toate produse în care credem 100% și care îndeplinesc standardele noastre ridicate.
...prăjite la cuptor, alte legume și fructe, legume uscate la soare, specialități mediteraneene precum legume la grătar, pesto, paste de bruschetta, ciuperci sălbatice, mese gata preparate, marmelade, miere, măsline, ulei de măsline, pateuri, humus, sucuri congelate de fructe și legume, ciuperci sălbatice, capere, dafin și cimbru. Abordarea noastră inovatoare în ceea ce privește ambalarea ne permite să...
Italia, Rapallo
Suntem o companie artizanală. Produsează preparate gata de consum, (doar feluri principale și o supă minestrone cu 10 legume și adăugare de paste) sosuri de pește, ciuperci, carne, legume, amatriciana, pesto genovez, toate specialități liguriene. Lucrăm de asemenea cu rețete furnizate de client. În ciuda cererii mari de produse, continuăm să menținem sisteme de procesare artizanală, alături de procese de producție moderne. Din acest motiv, suntem capabili să oferim o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, cu un serviciu rapid și eficient.
Italia, Bagnarola di Budrio
... camerei. Deținem certificarea UNI-EN-ISO 9001:2000. Lucrăm cu mărci proprii și, în unele cazuri, garantăm exclusivitate pe zonă; desigur, lucrăm și în regim de private label la cerere, cu termeni și prețuri competitive. Avem formate standard: Tortellini cu prosciutto crudo, cu carne, Tortelloni cu carne, ricotta și spanac, cu brânzeturi - Ravioli, ciuperci, brânzeturi, ricotta și spanac. De asemenea, avem „SPECIALITĂȚI”: Saccottini cu trufe, speck și rucola, roșii, mozzarella și busuioc. Produse și paste Halal, precum și Kosher certificate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play