... și un gust profund și inconfundabil. Fiecare bucată, de între 100 și 150 de grame aproximativ, este extrasă cu grijă între os și os, ceea ce o face o opțiune ideală pentru fripturi și preparate la grătar. Crescuți în libertate și hrăniți în mod natural, porcii iberici oferă o carne de cea mai înaltă calitate, ideală pentru papilele gustative cele mai exigente care caută autenticitate și gust în fiecare îmbucătură.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Loinul nostru de porc iberic 100% hrănit cu ghinde, ambalat în cutii de lux „Premium”, are o culoare roșie burgundă intensă, cu striuri de grăsime de nuanță perlata, o textură netedă și unctuoasă, un gust intens și persistent, și un aromă plăcută. Procesul lent de uscare naturală și marinada din paprika și condimente naturale folosită de familie timp de trei generații, oferă loinului nostru iberic un buchet incomparabil. SKU: 513000 Greutate: 0.5 Kg Greutate la expediere: 0.7 kg...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido elaborat dintr-un amestec de carne tocată de porc iberic, adăugat cu sare și condimente, frământat și umplut în intestin natural. Cu o maturare de peste 4 luni, cu un gust delicat și un aromă caracteristică. Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare. Ingrediente: Carne de porc iberic de bellota, sare, boia, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica este un tip de carne care se caracterizează prin frăgezimea și gustul său excepțional, fiind una dintre cele mai apreciate părți ale porcului iberic. Acest produs este ideal pentru a fi fript sau gătit la grătar, oferind o experiență gastronomică care evidențiază calitățile unice ale cărnii iberice. Crescuți în libertate și hrăniți cu ghinde, porcii iberici de la Matadero...
Spania, Murcia
...Produs din carne afumată realizat din carne corespunzătoare masei musculare cu os, picior și copită de la partea din spate a jumătății de carcasă a porcului iberic, care este hrănit cu ghinde și resurse naturale și va fi potrivit pentru consumul uman. Greutate pe bucată, aproximativ 4,5 kg. Greutate: 3-5 kg...
Spania, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota cu eticheta roșie de înaltă calitate, provenit de la porci de rasă 50% iberică, hrăniți cu ghinde în timpul montanerei (ultimele 6 luni de viață). Maturare de peste 24 de luni. Porcul 50% iberic de bellota este un porc al cărui origine provine de la porci iberici puri (100% iberici) încrucișați cu porci de rasă Duróc. Acești porci au fost crescuți în libertate și hrăniți în montanera cu ghinde și ierburi în ultimele 6 luni de viață.
Spania, Guijuelo
...Cele mai înalte calitate de jambon iberic hrănit cu ghinde 100% Iberico, tăiat cu cuțitul și ambalat sub vid. Furnizăm doar B2B, mai multe informații aici: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Comandă minimă: 25 cutii de carton (1.000 buc). Preț 25 cutii de carton: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spania) Durata de valabilitate: 12 luni de la data producției. Greutatea cutiei de carton: 6,55 kg. Timp de livrare: de negociat. TRANSPORT: Refrigerat 5ºC.
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr alimentată cu ghinde Alta Gastronomía debordează de arome intense și de prospețimea pajiștilor. Culoarea și aroma sa intense ne transportă direct în pivnița naturală unde șuncile de umăr au fost lăsate să se odihnească timp de mai mult de trei ani și jumătate, pregătite să încânte cele mai experimentate palate cu atingerea sa absolut perfectă de sare. Numai cele mai excepționale bucăți sunt clasificate ca Alta Gastronomía.
Spania, Aracena
Spania, Cuarte De Huerva
... porcului iberic, lăsat să pască în totală libertate timp de cel puțin patru luni, în general din octombrie până în februarie), se hrănește cu ghinde (las bellotas în spaniolă). Lomo iberico pur de la „Cinco Jotas” se caracterizează printr-un ușor gust picant și afumat. Greutate netă: 450 g / 900 g Prezentare: lomo ambalat vacuum, într-un cilindru original din carton.
Elaborăm jambon iberic de bellota, de cebo de câmp și de cebo, precum și palete iberice. Suntem un depozit de carne de porc iberic proaspătă și congelată. Persa iberică, pluma, secreto, panceta, solomillo ... facem sacrificii aproape tot anul. Vânzare directă din fabrică către consumatorul final și către profesioniști en-gros. Facem livrări în toată UE. Distribuim, de asemenea, produse tipice din ...
Instalată în Spania din 1730, compania de familie Domecq s-a specializat în elaborarea și fabricarea produselor derivate din carne de porc de rasă 100% iberică Lampiña, hrănite cu ghinde și crescute în libertate în inima proprietății noastre. În cramă, un „maestru jambonier” se ocupă de maturarea corespunzătoare a fiecărei bucăți de carne timp de 3 ani. Atât crescători, cât și producători...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play