...Pudră de vanilie pură elaborată din păstăi de vanilie Bourbon 100% întregi (coajă + semințe de vanilie), a căror deshidratare și măcinare sunt realizate cu grijă de noi. Varietate / Origine: Planifolia. Origine SAVA, Madagascar. Metodă de Măcinare: Pentru a obține această pudră, utilizăm o tehnică de măcinare la rece, la temperaturi foarte scăzute. Această metodă păstrează complet calitățile...
Spania, Lorqui
...Uleiul esențial de grapefruit roz se obține prin presarea la rece a cojii proaspete a fructului de Citrus paradisi. Este rezultatul hibridării între pomelo și portocala dulce originară din plantațiile din Marea Caraibelor. Se remarcă în compoziția sa prin concentrația ridicată de limonen, un monoterpen de origine naturală prezent în coaja citricelor, care le conferă acestora aroma caracteristică. Uleiul esențial de grapefruit roz nu doar că are o aromă foarte plăcută, dar are și diverse proprietăți.
Spania, Granada
...Culoare: Roșu granat, aproape întunecat, margine cărămizie cu nuanțe violacee, strălucitor și clar, strat înalt cu o mare structură. Aromă: Aromă puternică cu o ușoară notă de fructe de pădure coapte, note de coajă prăjită și tonuri erbacee care amintesc de subpădure. Gust: Intens în gură, puternic și cu un elegant ecou de ciocolată fină. Taninuri destul de dulci și plăcute, cu nuanțe de lemn...
Spania, Almeria
... fructul pasiunii. Cu o personalitate proprie, proaspăt și dulce în același timp, și foarte ușor de băut. Producție: Tânăr al anului, macerat cu extracte de coajă de struguri, cireșe, zmeură și fructul pasiunii. Climă: Climă continentală extremă cu ierni lungi și reci, veri calde cu un mare contrast de temperaturi între zi și noapte, și sezoane intermediare foarte scurte.
Spania, Nerja
...Roșie Groseille / Solanum pimpinellifolium Cu un gust excepțional, este o adevărată delicatesă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Este o varietate veche de roșie tip groseille, acrișoară, dulce și foarte aromată. Considerată una dintre cele mai bune roșii (1 cm diametru) cu o coajă mai groasă decât cea a altor varietăți. Provine dintr-o specie sălbatică, originară din Canada. Pentru a avea cea mai bună conservare posibilă, le culegem una câte una cu pedunculul lor. Ideale în salate, gazpacho sau ca aperitiv, sau chiar confiate.
Spania, La Seca-Valladolid
...Culoare galben pai cu nuanțe verzi. Arome primare intense, găsind o armonie între notele de iarbă și fenicul, și fructele de măr verde și coajă de piersică. În gură este proaspăt și untos, cu un parcurs lung și multă persistență, lăsând un postgust plin de senzații plăcute, care ne amintesc de caracteristicile soiului. Se recomandă a fi servit între 6º și 8º C. Este potrivit pentru a acompania...
Spania, Canet De Mar
...Este un gin sec, realizat dintr-o selecție de distilate de vin macerate cu boabe de ienupăr, coriandru și coajă de citrice, printre alte plante aromatice. Alcoolul din struguri adaugă suavitate, rotunjime și eleganță. Acesta este un gin clasic, în care aromele de ienupăr predomină, cu note subtile de lămâie și portocală amară. În gură este deschis, proaspăt, lung și echilibrat. 42,5% vol. Medalie de bronz la IWSC 2019...
...Produse: Migdale cu coajă, Decojiți, Blanșate, Bastoane, Felii, Întregi, Prăjite, Sărate și Făină. Prezentare: Saci de 1, 5, 10 și 25 Kg. Big Bag de 500 și 1000 Kg.
Spania, Olite, Navarra
...Culoare: galben auriu strălucitor. - Arome: arome tipice de Moscatel, foarte aromat, cu note de fructe coapte și accente de coajă de citrice, combinate cu note florale și un fundal ușor erbaceu. - Gust: dulce și proaspăt. Foarte bun echilibru între aciditate și zahăr. Foarte persistent.
Spania, Vva Castellon
...vă prezentăm un vermut negru elaborat din rețeta noastră veche, cu multe ierburi și condimente, toate provenind din culturi ecologice. În nas, percepem arome de portocală și condimente precum ienupărul și scorțișoara. În gură, este ușor acru și foarte citric, deoarece coaja de portocală îi conferă această notă. De asemenea, fac parte din compoziția sa vinul alb Malvasia, zahărul din trestie, ienupărul și scorțișoara, precum și botanicele și ierburile din zona mediteraneană.
...Peladora termofisică FBR pentru roșii. Capacitate de producție: 10 tn/h Peladora termofisică pentru roșii 1. Linie de decojire a roșiilor compusă din: 1. Elevator alimentator pentru decojire. 1. Peladora termofisică. 1. Magreador de roșii. 1. Îndepărtător de coajă pentru roșii. Include toate accesoriile sale, pompă de vid, tablou electric, etc.
Spania, Sevilla
...TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Alentejo Composición: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinificación: Fermentat în vase de lut Grado alcohólico: 13o NOTAS DE CATA: Aspecto: Auriu Olor: Fructe coapte (ananas) și coajă de portocală Sabor: Mineral, cu un final intens și persistent...
...ACȚIUNE: TRATAMENT ANTICELULITIC, STIMULANT ȘI REAFIRMANT. COMPONENȚI ACTIVI: Cacao, Unt de Cacao și Coajă de Cacao. PREZENTARE: NUCĂ DE GRĂUNTE MEDIU. FINISARE: MASCARĂ FACIALĂ, MASCARĂ CORPORALĂ, PEELING, ULEI CORPOREAL ȘI PASTĂ NATURALĂ DE CACAO.
...extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă. Aromă: Intensă Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă. Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă. Consistență: Dură Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.
Spania, Totanes
... produce pe tot parcursul anului. Maturarea durează minimum 30 de zile, coaja este naturală și de culoare arămiu. Interiorul brânzei este de culoare albă, cu ochi distribuiți uniform. Cremozitatea, finețea și gustul sunt caracteristicile principale care identifică brânza noastră de capră Campos de Toledo. Toate brânzeturile noastre sunt fabricate fără aditivi alimentari și sunt libere de lisozimă, natamicină și sorbați. Fără gluten.
Spania, Vinaròs
...MANGO JADE DEHIDRATAT Simte diferența! Gustă o varietate distinctă de fructe de mango. Dehidratat la temperaturi scăzute, păstrăm aroma și gustul său. Fiecare varietate de mango Dabiola are propriul său gust, aromă și savoare. Pulpa, coaja, sâmburele, forma și dimensiunea sunt diferite. Felii de mango Jade sunt mai mici comparativ cu mango Ivory, datorită varietății. Coaja sa este verde, pulpa...
Spania, Murcia
...Sparanghelul provine din grădina Navarra. După recoltare, este procesat rapid pentru a-și menține aroma unică care îl caracterizează. Este selectat cu atenție, iar coaja este îndepărtată pentru o textură netedă, fără fibre. Greutate: 340 gr...
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana artizanal semicurado Mahón-Menorca D.O.P., elaborat din lapte crud de vacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturat de Maestrul nostru Artizan Quesero și Maestrul Artizan Afinator de Brânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de elaborare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de 2 până la 5 luni, este o brânză cu pastă fermă, de culoare ivorie galbenă și coajă portocalie/maro, cu gust și arome lactate evoluate, cu anumite reminiscențe de unt și nuci prăjite, cu o persistență medie în gură.
... hialuronic, Acid ascorbic, Ulei de Prunus amygdalus dulcis, carbonat, Coajă de Citrus aurantium Format: 50ml Aromă: Uniunea perfectă între prospețimea portocalei și notele dulci de scorțișoară și mandarină Textură: Textura cremei Light Hydration este de tip gel cremos pentru o absorbție rapidă și intensă.
Spania, Barcelona
În CACAO VENEZUELA DELTA ne dedicăm comercializării boabelor de cacao, produselor din ciocolată și derivatelor de cacao din diferite origini (Venezuela, Ecuador, Madagascar, Ghana, printre altele..) Boabele noastre de cacao, produsele din ciocolată și derivatele de cacao pe care le comercializăm sunt considerate și recunoscute de marii maeștri ciocolatieri ca fiind cele mai bune cacao din lume.
Spania, Torrent
... Antocianina este extrasă din fructe și legume, cum ar fi coaja de strugure, socul, varza roșie, ridichea roșie, porumbul violet, zahărul violet etc. ridichea roșie, porumbul violet, cartoful dulce violet, morcovul violet etc. Aplicații : Băuturi, Conserve, Gemuri și Jeleuri, Cofetărie, Alimente Preparat, Patiserie.
Spania, Santiago De Compostela
...Este pregătit cu grijă astfel încât alcoolul să fie îndepărtat chiar înainte de îmbuteliere, păstrându-i caracteristicile organoleptice, eliminând doar conținutul alcoolic și caloric al acestui vin roșu cu o manifestare bogată în fructe, plină de nuanțe de fructe roșii. Roșu marron, adâncime medie. Aromă directă, vinificată, care amintește de coaja de struguri, fructe roșii și ușoare insinuări...
Spania, Alcala De Henares
...Varietatea de smochine Pajarero, originară din Spania și caracterizată prin coaja subțire, dulceață și textură, acoperită cu un strat de ciocolată neagră belgiană. Produs fără gluten, potrivit pentru persoanele cu boala celiacă. Formate de ambalare începând de la 100 de grame.
... Pepenele verde este o varietate hibridă. Planta este viguroasă și oferă o bună capacitate de creștere nouă și formare a fructelor. Fructele sunt de culoare verde închis, fără dungi. Pulpa este de un roșu intens, cu niveluri mari de zahăr și o textură crocantă și subțire. Greutatea medie a pepenilor noștri este de 5 kg. Coaja este destul de groasă, ceea ce reduce daunele în timpul manipulării și îmbunătățește conservarea după recoltare.
Spania, Fresnedillas de la oliva
...Brânză de Capră Tradițională, coajă naturală, nepresată. Categoria: Brânzeturi Tradiționale din Spania. Lapte de capră 100%, culturi, cheag și sare.
Produse corespunzătoare
Brânză Tradițională 1kg
QUESOS LA CABEZUELA
Spania, Muro De Alcoy
... ierni reci și veri temperate Metodă de extracție: Extracție la rece Aciditate: ≤ 0,8% Indice de peroxizi: ≤ 20 Beneficii: Conținut ridicat de Vitamina E, Polifenoli și acid oleic. Acest lucru face ca acest AOVE să fie unul dintre cele mai sănătoase din lume. Gust: Intens, ușor amar și picant mediu, persistent în gură cu un postgust de migdale. Aromă: Ulei foarte intens, puternic, bogat în nuanțe aromatice, printre care se remarcă planta de măr, migdale și coajă de banană.
Spania, TORRALBA DE CALATRAVA
...PISTACĂ ESPANOL. Pistachos del Sol oferă o gamă largă de produse din fistic, de la fistic natural în coajă până la fistic decojit și alte produse derivate din fistic.
Produse corespunzătoare
PISTACHA ESPANOLĂ
PISTACHA ESPANOLĂ
Cooperativa Extremeña de Ajos de Aceuchal a fost înființată cu iluzia și sacrificiul unui grup de agricultori. Aceștia își aplică cunoștințele, experiența și tradiția, dobândite și moștenite din generație în generație. Experiența noastră ne-a ajutat să creștem și să ne dezvoltăm. Pentru aceasta, recolta noastră respectă toate controalele de calitate necesare, implementând un sistem de trasabilitat...
...Rețetă de bază pentru mic dejun Cum se prepară pentru micul dejun Deschide borcanul și încălzește lingurile de cremă dorite, adăugând, dacă vrei, puțin lapte sau băutură vegetală (de ovăz, de migdale etc.), până când obții consistența orezului cu lapte. Poți adăuga: - scorțișoară măcinată sau vanilie naturală - coajă de lămâie sau alt citric - 3 sau 4 nuci și o mână bună de semințe de dovleac și...
...Lemonii noștri sunt ecologici și au sigiliul european de Agricultură Ecologică din anul 2017, așa că lucrăm cu multă grijă în câmpurile noastre de câțiva ani, evitând orice tip de produs chimic. Lemonii noștri sunt exact așa cum îi oferă natura, de aceea în cutia ta vei observa că dimensiunile lor sunt variate. Ah, un detaliu important, dacă este prima ta dată când cumperi lămâi ecologice, vei observa că coaja lor este mai mată decât te-ai putea aștepta, acest lucru se datorează faptului că sunt lămâi așa cum cresc pe copaci, nu aplicăm ceară artificială.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play