Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Produse de pește, întregi sau file, fără vene sau sânge vizibile. Carne albă, fără variații de culoare excesive în interiorul ambalajului. Caracteristici de aromă și gust. Textură și coerență fermă și consistentă, combinând caracteristicile Hegaluzearen și ale uleiului său omega 3 cu cele ale uleiului de măsline, care conține polifenoli din măsline și care suferă un proces de pasteurizare și concentrare pentru a asigura stabilitatea, caracteristicile și microbiologia produsului.
Spania, Canteras, Las (tegueste)
...COMPLEMENT ALIMENTAR PE BAZĂ DE ULEI DE PEȘTE, IN și ULEI DE ONAGRA Prezentare: 50 de perle Compoziție: Ulei de PEȘTE 18/12 EPA/DHA, Ulei de in (45-65% ALA), Ulei de onagră Mod de utilizare: A lua 1 perlă, de 3 ori pe zi Doza zilnică recomandată: 3 perle...
Spania, Valencia
...Omega-3 de CANAMIO: întărește sistemul imunitar; Reglează tensiunea arterială; Ajută creierul să funcționeze; Reduce nivelurile de colesterol; Protejează funcțiile vizuale; Îmbunătățește activitatea cardiovasculară. Omega 3 de CANAMIO este: formulă echilibrată; dozaj ridicat; ingrediente de calitate confirmate prin teste de laborator; 120 de capsule pentru 4 luni; certificare europeană. Lotul minim este de 100 de unități. Preț bun!
Spania, Murcia
... procesul termic la care este supus produsul în timpul producției, se obține uleiul de ficat de cod, care este foarte recomandat pentru a fi savurat în salate. Datorită conținutului său ridicat de Omega-3 și vitamina D, devine un produs cu proprietăți foarte sănătoase. Deschideți și voila, un preparat gata pentru tapas în aperitivul Espinaler. Gustuos, ieftin și foarte sănătos.
Spania, Santoña-Cantabria
...Sardinelă în ulei de măsline Sardinelă este un pește albastru, precum anșoa sau acul – relanzón, iar printre valorile sale nutriționale și proprietăți se remarcă aportul de acizi grași Omega 3, atât de benefici și sănătoși. Prepararea sa în ulei de măsline va fi mai savuroasă dacă o consumați într-o prezentare atât de tradițională și apetisantă precum un sandviș. Conservă fără conservanți sau...
...Compoziție organică lichidă produsă prin hidroliză enzimatică (naturală) pentru reîntregirea proteinelor de pește. Poate fi utilizată pe tot parcursul anului, în orice moment al ciclului. Este rapid asimilabilă (radicular sau foliar) și favorizează producția endogenă de proteine, enzime, regulatori de creștere și zaharuri, în special în perioada de efort metabolic maxim (transplantare, înflorire, maturare finală) pentru a obține o calitate și o cantitate mai mare a recoltei.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play