...inclusiv proteine, fibre, minerale precum magneziu și zinc, și antioxidanți. În plus, este în mod natural fără gluten, ceea ce o face ideală pentru persoanele cu boala celiacă sau intoleranță la gluten. Poate fi utilizată în supe, tocănițe, salate sau gătită ca un substitut pentru orez sau quinoa, și este o sursă excelentă de carbohidrați complecși și nutrienți esențiali.
Spania, Madrid
Magazin online de vânzare a produselor ecologice la nivel național. De asemenea, dispui de un local în Madrid. Oferim snacks-uri precum clătite din orez organic sau hrișcă, chips-uri de legume precum roșii sau topinambur, chips-uri de fructe 100% realizate din fructe proaspete, batoane din grâu și musli și patiserie ecologică cu biscuiți din orez sau ciocolată, printre altele. Ne concentrăm pe aperitive cu conținut scăzut de grăsimi și bogate în fibre. Multe dintre ele sunt fără gluten și fără zaharuri adăugate.
...DIN 1782, FABRICA DE FĂINURI "FĂRĂ GLUTEN" ARTISANALE, FOARTE FINE, ELABORATE LA MOARĂ DE PIATRĂ-SILEX CU SISTEMUL "LA FERTÉ" ÎN STIL MEDIEVAL. FĂINĂ DE PORUMB-DESHIDRATATĂ (COMPLETĂ), SEMOLĂ DE PORUMB 101 ȘI 108, FĂINĂ DE FECULĂ DE PORUMB (200my), FĂINĂ DE OREZ-INTEGRAL, OREZ ALB-COMPLET, FĂINĂ DE NĂUT, FĂINĂ DE HRIȘCĂ (GRÂU SARRACEN), FĂINĂ DE MILO, FĂINĂ DE SORG, FĂINĂ DE QUINOA, FĂINĂ DE LINO...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play