Spania, Orkoien-Navarra
... nonhidrogenate* (floarea-soarelui*, cacao*), zahăr din trestie*, fulgi de OVĂZ*, făină de SOIA*, extract de malț de ORZ*, fructe roșii* 5% (zmeură*, mure*, merișor*), măr, tărâțe de OVĂZ* și agent de dospire (bicarbonat de amoniu).
Spania, La Llagosta-Barcelona
... un bandă pentru ca bucățile de ciocolată să cadă pe produs și să se blocheze în stratul de gelatină. - Cantitatea și viteza de injectare sunt reglate pe ecran, ceea ce permite o ajustare mai precisă. - Între banda de injectare și banda de gelatină, care este compusă din sfori, există o bandă de transfer pentru ca croissantele să cadă corect în poziție și fără a se răsuci, și să fie stivuite pentru dușul de gelatină. AVANTAJE - Producția automatizată pentru producția de volume mari. - Trei procese sunt realizate într-un spațiu redus.
Elaborăm lichioruri delicatessen, cum ar fi BOMBONOR - bombon cu fulgi de aur, și băuturi spirtoase și creme: Ag. Albă, lichior de cafea, lichior de ierburi, miere, prăjită, lămâie, cremă de lichior, cremă de ciocolată cu cireșe și cremă de cafea jamaicană. Pe de altă parte, în crama noastră producem un vin Albariño de înaltă calitate.
Țările populare pentru acest termen de căutare