...Glutamatul monosodic (MSG) este un sărăc de acid glutamic, un aminoacid non-esențial care se găsește în mod natural în multe alimente, cum ar fi carne, pește, produse lactate, legume și ciuperci. Se prezintă sub formă de pulbere cristalină albă și este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți gustul umami în alimente. Umami este unul dintre cele cinci gusturi de bază, alături de dulce...
...Combinația perfectă de dulce-amărui într-o formă de croquetă.
Pentru vânătorii de comori, o gustare adevărată pentru iubitorii de mâncare. Suntem foarte încântați să vă prezentăm crochetele perfecte, cremoase la interior, crocante la exterior, cu cea mai delicată crustă de pesmet pentru toate gusturile.
Carne
Carne de porc cu vin Palo Cortado
Tocăniță de carne mixtă
Pui cu vin Montilla
Sângerete
Bacon și curmale
Pește
Cod
Ton
Somon afumat
Creveți Scampi
Caracatiță Parmentier
Vegetarian
Spanac cu nuci și caju
Ratatouille
48/50 unități/ Kilo
CATEGORIE: Crochete...
...Boqueronul (Engraulis encrasicolus) se prezintă în formă de fluture – două fileuri unite prin coadă, acoperite cu ulei vegetal, în tăvițe individuale foarte convenabile pentru consumul imediat. Este elaborat într-un format de mare consum, destinat sectorului HoReCa, un recipient din plastic ușor de deschis și de păstrat. Se poate adăuga tradiționala marinadă de ulei, usturoi și pătrunjel.
...Tăpenele, cunoscute și sub numele de capere, sunt fructele care provin din tulpini. La fel ca tulpinile, acestea sunt murate într-un amestec de apă, sare și oțet. De calibru mic și cu o formă ovală, tăpenele sunt murătura ideală pentru a însoți o platou de pește afumat, cum ar fi somonul, codul și tonul. De asemenea, tăpenele pot fi combinate cu o salată mediteraneană, tartar, carpaccio și pești. În cele din urmă, trebuie menționat aportul caloric scăzut al acestei murături.