Spania, Guijuelo-Salamanca
... conservanți, vin alb, îmbuteliat în intestin natural. Greutate Netă: 0.350 gr. Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat vid, la o temperatură mai mică de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Proces de Elaborare: Selectare, tocare, frământare, îmbuteliere, maturare, feliere și ambalare. Ingrediente: Carne slabă de Porc Iberic, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sare, usturoi, oregano și conservanți. Greutate Netă: 0.350 gr.
...Linia este compusă din: -1 Hopper de alimentare ·1 Cap de tăiere și feliere a cepei ·1 Elevator cu bandă către suflantă ·1 Pelator liniar cu turbină de suflare ·1 Turbină de extracție a deșeurilor ·1 Bandă de inspecție și revizie cu colectare a deșeurilor ·1 Panou general de manevră Diametrul produsului elaborabil: Ø 40-140 mm fără a necesita calibrat Capacitate de producție: 3600 buc/h; aprox...
Spania, Badajoz
Exploatare porcină situată în zona sud-vestică a Extremadurei, Leagănul Jamonului de Bellota. Dispunem de dehesă, creșterea animalelor, fabrică și crame proprii, precum și de o „Sală Albă” cu echipament personal pentru diferitele tipuri de feliere și ambalare la vid sau prin Gaz Inert. Oferim o serie de produse iberice de fabricație proprie și artizanală, jambon, pulpe și mezeluri din porci...
... vită, pe care le fabricăm în instalații separate. Obiectivul nostru este de a asigura cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea și siguranța alimentară (IFS, BRC). Luis Oliveras este prezent în Horeca și în vânzările cu amănuntul. Formate disponibile: - Buletin întreg pentru feliere în atelier și buletin întreg industrial pentru profesioniștii în feliere. - Tavă cu felii de 50g până la 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Spania, Barbastro
... model pentru feliat, cuburi de jamon, jamonete etc.). De asemenea, fabricăm lomo embuchado, precum și capete de lomo embuchado și maturat, și alte tipuri de mezeluri, cum ar fi secallona, salchichón pages, longaniza maturată, fuet, chorizo maturat tip sârmă, și diverse tipuri de mezeluri proaspete (longaniza proaspătă, cârnați, chorizo proaspăt). Facem feliere în format de 100 de grame de jamon, paletă, lomo embuchado, capete embuchate și maturate, chorizo și salchichón. Toate acestea pot fi vizualizate pe pagina noastră web www.pjmayoral.com...
Producători. Despicare, feliere a cărnii congelate de porc, vită și pui. Cumpărăm carcase proaspete pentru a le despica și a le ultracongela, obținând astfel carne proaspătă ultracongelată. Avem o varietate de peste 100 de referințe de despicare în bucăți întregi și feliate, pe care le vindem în formate de cutii de 2, 4 și 8 kilograme și avem formate mai mici, speciale pentru companii care se...
Spania, Formiche Alto-Teruel
... UE în lista produselor europene de calitate excepțională, continuă și cu caracteristici benefice pentru sănătate. Denumirea de origine protejată (D.O.P.) este o clasificare specială pentru alimente regionale de înaltă calitate. O bucată bună din Spania pentru servire. Cu plăcere vă prezentăm o ofertă personalizată pentru produsele noastre din șuncă. Dacă sunteți interesat de șunca noastră din Teruel ca produs de tip SB, vă putem ajuta și aici cu sisteme moderne de feliere și ambalare.
Oteman este o companie spaniolă specializată în dezvoltarea soluțiilor de tăiere, dispersare și feliere pentru toate industriile și sectoarele, cum ar fi automotive, nautic, aerospațial, agrotehnic, inginerie civilă, medical, îmbrăcăminte, tapițerie etc. De asemenea, proiectăm și fabricăm sisteme de tăiere cu laser pentru plastice, fibră de carbon, fibră de sticlă, PVC, Kevlar, fagure și o gamă largă de alte aplicații. Provocările ne atrag.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play