... prospețime la degustare. Textură: Senzație cremoasă și untoasă. Apar cristale în mijlocul mierii, oferind o senzație crocantă. Hojiblanca În nas, fructat verde cu arome de iarbă proaspăt tăiată, coajă de migdală, roșie și măr verde. În gură, amăreală și o ușoară senzație de arsură persistentă. LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera Aparitie vizuală: Alb până la chihlimbar. Miros: Floral cu un component clar de lavandă, extraordinar de intens și foarte persistent. Gust: Dulce cu note acide, poate avea ușoare note sărate.
Spania, Varea
... la palat, care surprinde consumatorul și începe deja să fie recunoscut în competiții de amploare națională. Degustare de 4 hidromele + 3 tapas: -Hidromel Damajuana Mediteranean -Hidromel Damajuana Montan -Hidromel cu Nuci și Botanice Sălbatice -Vermut de Hidromel și Botanice Sălbatice de Barrique -Tapa de avocado -Tapa de pâine prăjită și nuci. -Tapa de ciocolată acră sau brânzeturi maturate...
Spania, Olite, Navarra
...Culoare: galben paie. Strălucitor. - Arome: foarte intense, fructe coapte care combină fructe coapte (banane și ananas) cu arome citrice care îi conferă prospețime. - Gust: acest vin glicerinic cu o intrare dulce este amplu și rotund, cu note de fructe coapte și miere. O notă de aciditate îi oferă prospețime și echilibru în gură, făcându-l lung și matur, dar totodată proaspăt și bine echilibrat.
Spania, Almeria
... fructul pasiunii. Cu o personalitate proprie, proaspăt și dulce în același timp, și foarte ușor de băut. Producție: Tânăr al anului, macerat cu extracte de coajă de struguri, cireșe, zmeură și fructul pasiunii. Climă: Climă continentală extremă cu ierni lungi și reci, veri calde cu un mare contrast de temperaturi între zi și noapte, și sezoane intermediare foarte scurte.
Spania, La Seca-Valladolid
...Vino de aperitivo, se sugerează a fi servit foarte, foarte rece, între 3º și 5º Celsius, frappé sau glacé. Se recomandă a fi asociat cu fructe de mare, pești de stâncă și pești marinați, brânzeturi albastre, și tot felul de pâté-uri și deserturi. Denominare de Origine: Vinuri din Țara Castiliei și Leon Varietate: Verdejo-dulce natural Anul recoltei: 2019 Îmbătrânire: Elaborat din struguri 100% verdejo, cu fermentație controlată și oprire la 9º alcool Note de degustare: Culoare galben fildeș. Curat, cu un profil aromatic ridicat și un volum excelent în gură.
Spania, Benifallim
...Ambalaje de 500 ml. Mançanella. Varietate: Mançanella sau măr mic, nativ din provincia Alicante. Aciditate: 0,19% acid oleic Degustare: Ulei foarte cremos în gură, foarte aromatic, dulce, foarte echilibrat.
Produse corespunzătoare
Mançanella
Mançanella
Alte produse
Blanqueta
Blanqueta
Spania, Cuarte De Huerva
...Uleiul de măsline extravirgin de La Chinata se distinge esențial prin patru caracteristici fundamentale: *O culoare galben intens cu unele nuanțe de verde. *Un gust dulce și ușor, fără gustul picant și amar caracteristic uleiurilor din sudul Spaniei. Prin urmare, gustul acestui ulei este cu adevărat plăcut și la degustare este o adevărată plăcere. *Un aromă de fructe coapte. *Un...
...Nume: Tequila Los Corrales Silver Categorie: Tequila Origine: Mexic Conținut de alcool: 35% Prezentare: 700ml Note de degustare: Gustul său este dulce și fin, cu note de agave gătite și condimente.
Spania, Murcia
...Varietăți: Tempranillo 100%. Vinarie: Viile aparțin în întregime familiei, ceea ce ne permite să controlăm producțiile, tratamentele efectuate și selecția diferitelor vii pentru a crea tipurile noastre diferite de vin. În acest fel, ne menținem regulat obiectivele de calitate. Elaborare: Macerație carbonică cu control al temperaturii. Note de degustare: Roșu cireșe cu o culoare medie-înaltă, are arome clare de fructe roșii, cu nuanțe de lemn dulce. Gustul său se remarcă în gură, persistent, însoțit de o aciditate echilibrată și taninuri fine. Varietăți: Tempranillo 100%...
Spania, Puente Genil
...Pestiño este unul dintre cele mai tradiționale dulciuri din Andaluzia, menționat deja de Serafin Estébanez Calderón în 1845 în compunerea sa „Scene Andaluze”. Elaborat manual și respectând vechea rețetă a acestui dulce delicios, realizat cu ingrediente nobile, fără conservanți sau coloranți adăugați și cu standardele de calitate pe care le impune un dulce precum pestiño. Un bun pestiño, printre altele, trebuie să fie foietat și să se rupă sau să se sfărâme la degustare. Bucurați-vă de o mică senzație plăcută cu pestiño-urile noastre și savurați-le alături de familie și prieteni.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play