... și un gust profund și inconfundabil. Fiecare bucată, de între 100 și 150 de grame aproximativ, este extrasă cu grijă între os și os, ceea ce o face o opțiune ideală pentru fripturi și preparate la grătar. Crescuți în libertate și hrăniți în mod natural, porcii iberici oferă o carne de cea mai înaltă calitate, ideală pentru papilele gustative cele mai exigente care caută autenticitate și gust în fiecare îmbucătură.
Spania, Guijuelo-Salamanca
... Guijuelo S.A. asigură o calitate superioară în fiecare bucată de Pluma Ibérica. Matadero Guijuelo S.A. se dedică oferirii de produse din carne de înaltă calitate, iar Pluma Ibérica nu face excepție. Cu un accent pe inovație și sustenabilitate, compania utilizează procese automatizate pentru a garanta consistența și calitatea produselor sale. În plus, angajamentul său față de dezvoltarea rurală și utilizarea energiei regenerabile întărește poziția sa de lider în sectorul cărnii, făcând din Pluma Ibérica o alegere care combină gustul și responsabilitatea.
Spania, Murcia
...Produs din carne afumată realizat din carne corespunzătoare masei musculare cu os, picior și copită de la partea din spate a jumătății de carcasă a porcului iberic, hrănit cu cereale și resurse naturale, care este potrivit pentru consumul uman. Greutate: 0.100 g...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Carne Iberică de Înaltă Calitate. Ne diferențiem prin grija față de toate etapele din lanțul de producție. De la rasa și hrănirea animalelor din pădurile noastre (dehesas) până la elaborarea și distribuția finală a produselor noastre.
Spania, Guijuelo
...Șuncă Iberică Alta Gastronomía, hrănită cu ghinde 75% Dulceață, aromă intensă, parfum atrăgător, proaspătă și de lungă durată, acestea sunt toate nuanțele și subtilitățile pe care șunca Alta Gastronomía hrănită cu ghinde le oferă palatului. Infiltrațiile de grăsime fac ca fiecare felie să se topească în gură, permițându-i amintirii să dăinuie, aducându-ne reminiscențele celor peste patruzeci de...
Spania, Sant Andreu De La Barca
...Este o bucată care are destul de multă grăsime intramusculară, ceea ce contribuie la faptul că este o carne suculentă și gustoasă. Este de remarcat că, deși porcul iberic are o proporție mai mare de grăsime decât porcul alb, este considerat mai bine pentru sănătatea noastră.
Spania, Higuera La Real-Badajoz
... impune, iar pentru aceasta am mizat pe o evoluție constantă și continuă, atât în ceea ce privește calitatea, cât și tehnologia, care ne permit să ne adaptăm nevoilor fiecărui client în parte. Produse: untură de porc, chicharrones, făină de carne, coaste iberice, slănină iberică, pancetă iberică, etc.
COMPANIE DEDICATĂ VÂNZĂRII DE CARNE FRESCĂ DE PORC IBÉRIC, ȘUNCĂ IBÉRICĂ ȘI MEZELURI IBÉRICE...
Spania, Madrid
...Vânzare specializată de jambon, palete și mezeluri iberice de marca "IBÉRICO DEL BRILLANTE" și "JAMONIA". Carne proaspătă iberică. Coșuri și loturi iberice de Crăciun. Sierra Extremeña, împreună cu JAMONIA, acoperă întregul ciclu de producție, de la creșterea porcului iberic în Castuera (Badajoz) până la elaborarea sa ulterioară în mod tradițional și maturarea în secătoria noastră naturală din Extremadura. În cele din urmă, produsele noastre pot fi cumpărate din magazinele noastre JAMONIA.
Spania, Altorricon
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play