Spania, Dicastillo, Navarra
... complementar pentru o multitudine de preparate, de la farfurii simple la rețete complexe de haute cuisine: ouă prăjite cu trufă, tortillas cu trufă, toast cu trufă, pizza cu trufă, sosuri cu trufă pentru carne, paste cu trufă, risotto cu trufă, lasagna cu trufă, brânză cu trufă, piureuri cu trufă, pește cu trufă, salate cu vinaigrete de trufă.
Spania, Badajoz
...Brânză de lapte de oaie 100% manchego, cu o crustă naturală galbenă, cremoasă, de culoare fildeș, se caracterizează prin aroma și gustul său bun, disponibilă în diverse tipuri de maturare.
Spania, Totanes
... produce pe tot parcursul anului. Maturarea durează minimum 30 de zile, coaja este naturală și de culoare arămiu. Interiorul brânzei este de culoare albă, cu ochi distribuiți uniform. Cremozitatea, finețea și gustul sunt caracteristicile principale care identifică brânza noastră de capră Campos de Toledo. Toate brânzeturile noastre sunt fabricate fără aditivi alimentari și sunt libere de lisozimă, natamicină și sorbați. Fără gluten.
Spania, Alcala De Henares
...Produs realizat din smochine uscate, varietatea calabacita, de origine Spania. Fabricat în mod artizanal, combinăm smochinele cu migdale și un set de diverse condimente, precum scorțișoară, anason în boabe, piper etc. Ideale pentru a fi asociate cu un brânză maturată, pate, foie.... Format de ambalare: cutii de la 100 Grame.
Spania, Legasa
...Brânză elaborată din lapte crud de oaie. Coajă naturală de mucegaiuri autohtone din Bertiz, care protejează brânza și îi conferă o cremozitate inconfundabilă. Premii internaționale: 2023 Mondial du Fromage Tours - Medalia de aur 2023 Superior Taste Awards - 2 stele 2023 Frankfurt International Trophy - Medalia Mare de aur 2022-2023 World Cheese Awards - Medalia de aur 2022 Cincho Cheese Awards - Medalia de aur...
Spania, Madrid
...De mai bine de jumătate de secol, Arla produce brânză tartinabilă bazată pe ingrediente 100% naturale. Acest lucru oferă brânzei noastre un gust unic, proaspăt și cremos, precum și o consistență moale și delicată, cu o mare capacitate de întindere (chiar și imediat scoasă din frigider). Acest cub de 3 kg cu 25% grăsime este ideal pentru utilizarea în prăjituri și torturi.
Spania, Torrent
...Pigmenții principali sunt Norbixin, solubil în apă, și Bixin, solubil în ulei. Puncte de notat: Annatto se precipită la pH acid, dar versiuni rezistente la acid sunt disponibile în gama Roha. Annatto poate fi amestecat cu E100 Turmeric pentru a oferi o nuanță galbenă mai naturală. Aplicații: Grăsimi și uleiuri, margarine, acoperiri pe bază de grăsime și umpluturi de cremă, brânză, produse de gustare, înghețată și conuri de înghețată, membrane pentru cârnați, preparate din fructe, produse de patiserie, amestecuri uscate.
Spania, Malagón
... înmuiată în vin roșu, și diferite varietăți de brânză Iberico, cea mai populară brânză din Spania: semi-maturată, maturată sau maturată în ulei de măsline extravirgin. În plus, oferim și o gamă de opțiuni diferite de ambalare pentru catering și autoservire. Cu combinația dintre cele mai recente tehnologii și tradiția și know-how-ul profesioniștilor noștri, suntem capabili să optimizăm procesele...
Spania, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...migdale și o mare varietate de prăjituri speciale pentru produse gourmet. Foi de prăjitură pentru însiropare, foi de prăjitură pentru rulare, discuri de prăjitură și alte forme, baze de biscuiți, foaie de brownie, baze pentru tort de brânză, aluat fraged, foaie de prăjitură naturală. Garantăm cel mai înalt control al calității. Dispunem de certificate de Siguranță Alimentară IFS și BRC. Gestionăm...
Spania, Viladecans
Dezvoltat special pentru a te ajuta să adopți un stil de viață mai sănătos! Vrem să-ți oferim un brânză complet naturală, bogată în proteine, săracă în grăsimi și plină de gust. Facem tot posibilul pentru a facilita oamenilor consumul de alimente delicioase, sănătoase, naturale și pline de savoare. Suntem o echipă în continuă expansiune de iubitori de brânză, dedicați creării de alimente bogate...
Spania, Casar De Cáceres
Brânzeturi handmade Brânzeturi artisanale Brânzeturi cu DOP Torta del Casar Brânzeturi din lapte de oaie Furnizor de brânzeturi Grup de producători de brânzeturi Cheag vegetal Lapte crud Brânză naturală, făcută cu tehnici tradiționale Alergeni: fără gluten...
Spania, Pegalajar
... Sierra Mágina. Se remarcă prin gustul său fructat, ușor amar și picant, care provoacă, datorită densității sale, o plăcută senzație de corpulenta în gură. Uleiul, care îmbină în aspectul său nuanțele de verde și galben aur vechi, este excelent pentru a fi degustat crud în salate, pe pâine, însoțit de jambon sau brânză. În bucătărie, se potrivește perfect cu toate tipurile de tocănițe, sosuri și prăjeli.
... Vânătoare și Gătite în Conservă și Mâncăruri preparate în Conservă, cum ar fi deliciosul Gazpacho Manchego. Ulei Virgin, Oțet Gourmet, Oțet Balsamic, Oțet Aromatizat, Oțet Ecologic, Oțet din Fructe și Oțet special, cum ar fi noile creme de Oțeturi. Miere Artesană, Miere Naturală, pură de Albine, direct de la Apicultor, Miere de Casă, Miere nepasteurizată, Miere Monoflorală, cum ar fi Mierea de...
Spania, Barcelona
... Spania, în Asturias, Salamanca, Navarra, Castilla și León și Sevilla. - Miere naturală și polen, șase varietăți diferite monoflorale pentru toate gusturile. - Turrónuri artizanale, elaborate 100% cu migdale Marcona.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play