... și îndulcitorii care se obișnuiesc a fi adăugați.
Dispunem de mai multe arome, cum ar fi lămâie, mentă-ghimbir, hibiscus și putem elabora alte arome solicitate de clienți, cum ar fi cocos, mango, …
Aceste băuturi probiotice sunt elaborate punând zahăr din trestie și sirop de curmale în apă, care sunt consumate de culturile probiotice. Se aromatizează datorită concentratului de lămâie. Ușor carbogazoasă (gaz produs natural în elaborare, datorită fermentației). Băutură vie, nu se pasteurizează, conține tulpini de Lactococcus, Lactobacillus și Bifidobacterii.
...REF. 1300
DESCRIEREA PRODUSULUI
Cel mai gustos Chai Latte cu cea mai bună lapte semidegresat și arome naturale de scorțișoară, ghimbir, anason și cardamom.
Un desert excelent cu care să surprinzi în aparatele tale și foarte versatil pentru a fi servit cald sau rece, atât cu cât și fără aparat.
DOZAJ
12-14 g/100 cc de apă.
1 Kg este suficient pentru mai mult de 83 de porții.
AMBALARE
Ud: 1 Kg | Ud./cutie: 10 | Kg./cutie: 10 | Kg./Pallet: 450 (național) – 630 (internațional).
...Charlote de biscuiți de soletilla, benzi de biscuiți cu dungi de ciocolată, benzi de biscuiți cu felii sau granule de migdale. Baze pentru Cheese Cake, biscuiți, unt, zahăr și făină, biscuiți Maria sau cu cacao, biscuiți tip „digestive” sau cu ghimbir. Brownie, biscuiți grași cu cacao, tort american, cuburi de 1 cm latura. Biscuit Sacher. Biscuiți tăiați în diferite forme, dimensiuni și grosimi...