...Jambon provenit de porci iberici crescuți în libertate în Dehesas Extremeñas, hrăniți cu ghinde în timpul sezonului de montanera, finalizându-și îngrășarea cu furaje naturale. Jambonuri cu o maturare superioară de 24 de luni.
Gustul iberic la un preț mai accesibil.
...Centru de jambon de cea mai înaltă calitate. În procesul de tăiere se folosesc tehnici artizanale împreună cu mașini moderne pentru a obține un produs curat și curățat pe ambele fețe. Produs cu un grad ridicat de infiltrare și suculență. O excelentă raport calitate-preț. Maturare superioară de 24 de luni.
RE Only Export Quality se dedică în principal la exportul de produse alimentare, cum ar fi vinuri, ulei de măsline, brânzeturi, produse din carne proaspete și afumate, cum ar fi șuncă și mezeluri, organe, fructe și legume ecologice etc. Garantăm întotdeauna calitatea superioară a produselor noastre, fără intermediari.