...Concentratul deroșii, cunoscut și sub denumirea de extract deroșii, este obținut din suc deroșii încălzit, din care se extrage o anumită cantitate de apă. Cantitatea de apă extrasă determină trei tipuri diferite deconcentrat: concentrat simplu, concentrat dublu și concentrat triplu. Concentratul deroșii are multe utilizări în gătit, în special în prepararea cărnii sau a sosurilor pe termen...
...Pasta deroșii este o pastă groasă obținută dinroșii coapte. Procesul de producție constă în fierberea roșiilor timp de câteva ore pentru a reduce conținutul de apă, stoarcerea semințelor și a pielii și fierberea din nou a lichidului pentru a reduce baza la un concentrat bogat și gros.
Produsul final are un gust bogat și proaspăt deroșii și o culoare roșie intensă. Are o consistență netedă și groasă. Este liberă de aditivi nedoriți și este, de asemenea, o sursă bună de licopen, un antioxidant care se găsește în roșiile gătite. Nu conține zahăr artificial.
...La Perla Sosde Pizza, ConcentratdeRoșii, 4.250ml
Furnizorul nu oferă o descriere detaliată a produsului.
DIMENSIUNE: 4250 ml
MARCA: La Perla Premium
AMBALARE: 6...
...Ingrediente: Făină de grâu origine Franța, unt, 13.3% concentratderoșii (roșie, sare), sare, 0.67% curry.
Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1824 Kj, 438 Kcal, grăsimi 30g, din care acizi grași saturați 20g, carbohidrați 37g, din care zahăr 1.4g, proteine 5g, sare 0.72g.
...Ingrediente: Ketchup (concentratderoșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270.
Data de expirare: 12 luni.
Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor.
Caracteristici organoleptice: Aspect...
...Conserve Guintrand
Aceste conserve sunt preparate din spelt mic de pe Mont Ventoux, spălat, înmuiat și apoi gătit cât mai natural posibil, în apă. Este îmbogățit cu un sos pe bază deroșiidin Provence.
Ingrediente: spelt mic (44%), sosderoșii (roșii, ceapă, ulei de floarea-soarelui, zahăr, amidon de porumb modificat, sare, arome și condimente), ulei de măsline, ceapă, usturoi, sare, suc de lămâie concentrat, piper.
... și rectificat. Sucuri naturale sau concentrate de lămâie, portocală, măr și pară, fructe cu sâmburi, tropicale, precum și sos și suc deroșii. La vrac sau în butoaie aseptică sau congelată. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații sau să ne contactați. Suc de portocale NFC și concentratde suc 65º brix Suc de caise NFC și concentratde piure 20/22, 30/32 Suc de piersici NFC...