Finlanda, Turku
Franța, Malataverne
...Sardine conservate manual în Provence. Produs fără coloranți, fără conservanți, fără OMG-uri și fără produse ionizate. Ingrediente: Sardine (Sardina pilchardus walbaum) 65%, apă, concentrat de roșii 8,5%, ulei vegetal, ierburi de Provence 0,3%, sare.
...Sardine cu piele și oase sub mărcile La Perla și Arcobaleno. Disponibile în rețetele PriPri, cu lămâie, în sos de roșii. De asemenea, disponibile în calitate bio cu ulei de măsline sau ulei de floarea-soarelui. Furnizorul nu oferă o descriere detaliată a produsului. DIMENSIUNE: 125g MARCA: Arcobaleno REȚETĂ: în ulei bio de floarea-soarelui AMBALAJ: 50...
Elveția, Genève
...Volum: 125 g Număr de piese: 6 sau 7 unități Lichid: Sos de roșii Cutii pe carton: 50 unități Cartoane într-un container de 20 de picioare: 2200...
Italia, San Pietro Clarenza
...Parfumul feniculului sălbatic îmbogățit cu gustul sardelor, al strugurilor sultanini și cu aroma șofranului într-un condiment din cea mai clasică bucătărie siciliană pentru a pregăti preparate unice de paste. INGREDIENTE: Fenicul sălbatic proaspăt min. 80%, sardine proaspete, filete de anșoa, struguri sultanini, PINOLI, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, ceapă proaspătă, sare, piper negru, șofran. Poate conține fragmente de coajă de pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Regatul Unit, Lincoln
...Prezentare: ¼ sau RR-125 Volum: 125 g Număr de Piese: 6 sau 7 unități Lichid: Sos de Roșii Cutii pe carton: 50 unități Cartoane într-un container de 20 de picioare: 2200...
Franța, Courbevoie Cedex
... Saupiquet: Vă oferim nu mai puțin de 19 conserve de ton diferite, prin 6 game de produse: Ton întreg în suc propriu, ton în sos, filete de ton, feliat de ton, rillettes de ton sau chiar mărunțit de ton. Macrou: filete de macrou în marinadă, filete de macrou în sos, filete de macrou în suc propriu, filete de macrou la grătar. Sardine Saupiquet: sardine în conservă, filete de sardine, sardine întregi. Salate Saupiquet: salate echilibrate pe bază de ton.