Compania Kessler Zoologiegroßhandel GmbH & Co. este producător și distribuitor en gros de materii prime naturale în domeniul hranei pentru animale de companie.
Sănătatea și vitalitatea animalelor noastre de companie reprezintă atât o aspirație, cât și o obligație pentru compania noastră de familie. Folosim exclusiv materii prime naturale cu o siguranță garantată a provenienței, care constituie ba...
...Pulbere de vinete, pulbere de conopidă, pulbere de brocoli, pulbere de chlorella, pulbere de varză kale, pulbere de iarbă de orz, pulbere de morcovi, pulbere de sfeclă roșie, pulbere de praz, pulbere de ardei, pulbere de spirulină, pulbere de mazăre, pulbere de varză kale, pulbere de hrean, pulbere de păstârnac, pulbere de pătrunjel, pulbere de sparanghel, pulbere de rădăcină de țelină, pulbere de spanac, pulbere de varză albă, pulbere de dovle zucchino, pulbere de ceapă
Toate pulberile de legume disponibile în calitate bio și convențională.
...Acest chutney este compus din sfeclă, ceapă și condimente. Cu frumoasa sa culoare bordeaux, încântă atât ochii, cât și papilele gustative. Atât picant, cât și dulce, sublimează aperitivele și preparatele.
Vândut în pachete de 12 borcane; ofertă rezervată profesioniștilor.
Conservele noastre sunt fabricate în Île-de-France din legume provenite de la producători locali.
Greutate netă: 100g
Greutate brută totală: 3 kilograme...
...La Champenoise este un aluat în formă de ciorchine de struguri care reprezintă perfect regiunea noastră. Este realizat din grâu moale și grâu dur, precum și din sfeclă roșie pentru ciorchinii de struguri violeți.
Greutate netă: 500g...
Gerald McDonald & Co Ltd, cu sediul în Basildon, Essex, este cel mai mare furnizor și amestecător independent de sucuri din Marea Britanie. Complet reglementat și cu statut BRC 'AA', furnizăm industria alimentară și a băuturilor de peste 100 de ani. Din 1917, misiunea noastră a rămas aceeași; să obținem cele mai bune ingrediente de calitate.
Facilitățile noastre de amestecare și depozitare, const...
...Compoziție: făină de orez, legume uscate măcinate (sfeclă, morcov, roșie, ardei gras, spanac), spirulină verde uscată, extract de spirulină albastră, turmeric, apă potabilă
Metodă de preparare: fierbeți în apă clocotită într-un raport de 3/1 (apă/paste) timp de 5-7 minute până la gătire.
Valoare nutrițională per 100 g de produs:
Proteine - 7.2 g.
Sare - 0.05 g.
Grăsimi - 1.5 g, din care saturate - 0.3 g.
Carbohidrați - 79.7 g, din care zaharuri - 4.3 g.
Valoare energetică: 324 kcal (1357 kJ)...
... pentru culturile pretențioase, cum ar fi roșiile, vinetele și ardeii.
Potasiu (K2O) 30 %
Magneziu (MgO) 10 %
Anhidridă sulfurică (SO3) 42 %
Utilizare: 3,5 kg ± 100 m2
Legume roșii, vinete, ardei, citrice: 10 g / plantă
Pomii fructiferi, trandafiri: 20 g / plantă
Semințe: 10 g / m²
Cartofi: începând de la 600 kg / ha
Viță de vie: 200 kg / ha
Ambalare: 5 kg, 10 kg, 25 kg
BIG BAG 600 kg
Utilizabil în agricultura ecologică (Regulamentul CE 834/2007).
Ofertă la cerere pentru toate destinațiile
GREUTATE: ND
DIMENSIUNI: ND
GREUTATE: 1 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg, Sac 600 kg...
...O mică istorie despre Sfecla Roșie
Sfecla roșie (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) este o plantă rădăcinoasă din familia amarantelor (Amaranthaceae) din genul sfeclă și este strâns înrudită cu sfecla de zahăr. Cuvântul 'sfeclă' este un împrumut din limba germanică veche din latinescul 'beta'. Sfecla roșie a fost cultivată în antichitate de toate popoarele puternice. Grecii și egiptenii o...
... calitate superioară aduce o textură crocantă și o aromă autentică preparatelor dumneavoastră.
Legume Mediteraneene : Roșie, sfeclă, ardei, praz, busuioc sacru și oregano, toate selectate cu grijă pentru prospețimea și bogăția lor în arome.
Utilizări Versatile :
Bucătărie : preparate de paste sau orez pentru a le intensifica gustul și a vă încânta papilele gustative, ratatouille, Tian de legume...
Grătare : Ideal pentru a condimenta carne și pește la grătar, aducând o notă estivală la grătarele dumneavoastră.
Referință:SEL000025...
LA VENETA este o companie agroalimentară cu sediul în Loreggia, provincia Padova, care de ani de zile joacă un rol activ în distribuția de produse hortofructicole de I și IV gamma. Compania, de familie, datorită experiențelor și abilităților sale antreprenoriale, este capabilă să furnizeze și să comercializeze produse proaspete și de sezon de înaltă calitate, provenind în cea mai mare parte din ce...
Producător de fructe și legume congelate Bio, FRDP este o companie bazată în sudul Franței, în Avignon. 100 % din activitate este dedicată agriculturii biologice de mai bine de 20 de ani. Într-adevăr, agricultura biologică reprezintă toate valorile în care credem.
Meseria noastră constă în a stabili lanțuri de legume Bio direct cu agricultori sau grupuri de agricultori din Franța, dar și din țări...
...Blete (Bette) de calitate din Septembrie până în Mai.
Toate ambalajele sunt disponibile la cerere.
Producție franceză, sub soarele Provence.
Fructe convenționale sau din agricultură ecologică.
grossist în fructe și legume, furnizor blette bette provence, furnizor franța, vânzare blette bette, achiziție blette, producător blettes, blette bio, blette bette biologică, import export blette bette, vânzare blettes bettes, caut blette franța, producție blette bette, blette pachet, blette vrac...
...Sfecla este o rădăcină folosită în gătit care poate fi consumată în stare naturală, sau sub formă de supe, sucuri, conserve sau multe alte opțiuni. Cu un gust dulce, sfecla are o concentrație ridicată de carbohidrați.
Sfecla este bogată în vitamina A, care ne ajută să vedem mai bine, precum și în vitaminele din complexul B, care sunt importante pentru sistemul imunitar, inclusiv acidul folic...
...Sfeclă proaspătă de cea mai bună calitate din cernoziomul ucrainean, nouă recoltă.
Origine: Ucraina
Pentru a ne contacta: vorenfoodinfo@gmail.com, +33613987212.
...Snack-urile cu legume NutriPur promit distracție colorată cu legume!
Legumele liofilizate sunt alternativa ideală la snack-urile obișnuite și o completare excelentă pentru legumele proaspete.
Mazarea liofilizată este minunată în salate, supe, boluri sau ca snack.
Aici este cu adevărat doar legumă! Fără zahăr adăugat sau alte substanțe aditive.
Datorită pachetului resigilabil, mazărea liofilizată poate fi transportată optim și în deplasare.
Snack-urile cu legume sunt disponibile și în sortimentele porumb, ardei sau sfeclă roșie!
... 100% fabricat în Germania. Proteina alternativă din insecte are o valoare nutritivă mai mare și o digestibilitate mai bună decât proteina din carne și este, de asemenea, hipoalergenică. Principala sursă de proteină (30%) din viermi de făină și larve de soldat uscate cu grijă este combinată cu cartofi și legume, cum ar fi țelina, dovleacul, morcovii și sfecla roșie. Câinii cu alergii sau intoleranțe...
... perforare și rupere.
Aplicații:
Acest material este ideal pentru produsele alimentare care trebuie sterilizate și ambalate în vid. Este perfect pentru produsele de fructe și legume pre-preparate, ambalate în vid, cum ar fi porumbul, sfecla etc.
...Fructoza este cunoscută sub numele de zahăr din fructe și reprezintă cel mai dulce zahăr din natură, fiind întâlnită de obicei în multe tipuri de fructe și legume.
Fructoza nu este doar mai săracă în calorii, ci depășește și zaharoza în dulceață cu până la 80%. Cu efectul său termogenic ridicat, ceea ce înseamnă că este necesară mai multă energie pentru a metaboliza fructoza, este de asemenea...
...Sfecla roșie este cunoscută și sub denumirea de sfeclă roșie. Sfecla roșie este un pigment natural obținut din sfecla roșie comestibilă prin extracție, separare, concentrare și uscare. Componentele principale sunt antocianinele din sfeclă și pigmenții galbeni din sfeclă. Sfecla roșie apare sub formă de lichid roșu-purpurie până la purpurie închisă, bloc, pulbere sau pastă, având un miros peculiar...
...Legume proaspete în comerțul en-gros online. Legumele proaspete au o anumită culoare, fermitate și un anumit miros. Unele tipuri de legume disponibile sezonier sunt: Ianuarie – Iunie: ceapă, cartofi, sparanghel, legume, salată, mazăre, ridichi, spanac și sfeclă. Iulie-August: fasole, sfeclă, broccoli, morcovi, conopidă, castraveți, dovlecei, dovleac de vară și porumb.
... apa sublimează)
Pulbere de banană
Pulbere de sfeclă roșie
Pulbere de pepene verde
Pulbere de piersici
Pulbere de kiwi
Pulbere de lămâie
Pulbere de pepene galben
Pulbere de mango
Pulbere de căpșuni
Pulbere de roșii
Pulbere de ardei roșu...
...Destonerul / spălătorul este conceput pentru pre-spălarea și îndepărtarea pietrelor din cartofi, morcovi, sfeclă și alte legume rădăcinoase. Destonerul separă tulpinile și părțile plutitoare, cum ar fi frunzele și tulpinile.
Acesta constă dintr-un hopper rectangular în care este alimentată apă și un tub vertical cu un șurub de descărcare.
Produsul care trebuie curățat este introdus în hopperul...
...Lista de produse: Pulberi de castraveți, dovleac, morcov, spanac, sfeclă, broccoli și roșii
% 100 NATURAL
Opțiuni de materie primă: Convențională sau Organică
Opțiuni de ambalare: Ambalat sau en-gros...
...Produsele noastre conțin fructe, legume, ierburi și semințe variate. Obținem aceste ingrediente prietenoase cu imunitatea din natură și le ambalăm cu grijă și în siguranță prin tratament termic, fără coloranți, zahăr adăugat sau conservanți în bucătăria noastră, pentru a crea rețete magice pentru sănătatea dumneavoastră.
Îmbogățim produsele cu ierburi și semințe pentru a susține sistemul imunitar împotriva virusurilor și bacteriilor.
"SĂNĂTATEA ÎN PRIMUL RÂND!"...
...Hreanul ras este adaosul perfect pentru carne, pateuri, ouă, mezeluri și salate de legume – se potrivește de minune cu țelină sau morcov cu măr. Datorită gustului său iute, este un ingredient esențial în salata de sfeclă.