LA VENETA este o companie agroalimentară cu sediul în Loreggia, provincia Padova, care de ani de zile joacă un rol activ în distribuția de produse hortofructicole de I și IV gamma. Compania, de familie, datorită experiențelor și abilităților sale antreprenoriale, este capabilă să furnizeze și să comercializeze produse proaspete și de sezon de înaltă calitate, provenind în cea mai mare parte din ce...
Italia, Turin
... apa sublimează) Pulbere de banană Pulbere de sfeclă roșie Pulbere de pepene verde Pulbere de piersici Pulbere de kiwi Pulbere de lămâie Pulbere de pepene galben Pulbere de mango Pulbere de căpșuni Pulbere de roșii Pulbere de ardei roșu...
Italia, Palagonia
...Ingrediente: (Morcovi, sfeclă, ardei, măsline, anghinare, legume mixte în proporții variabile) 65%, ulei de semințe de floarea-soarelui 35%, sare, (ardei iute măcinat, usturoi, pătrunjel, boia). Acid citric, acid ascorbic. Ambalaje de: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Italia, Torino
... întreg/feliat/pudră Rodie întreagă/pudră Zmeură întreagă/granulat/pudră Căpșună întreagă/feliată/cuburi/granule/pudră.* Portocală feliată/cuburi/pudră Lămâie feliată/cuburi/pudră Lime feliată/cuburi/pudră Kiwi cuburi/granule/pudră Broccoli întregi/pudră Spanac în pudră Pudră de sfeclă Pudră de anghinare Nucă de mazăre Morcov cuburi/pudră...
Italia, Rivoli
...La sfecla roșie, folosită ca înlocuitor pentru roșii, are un gust bogat în arome pământii și dulci, care se apropie de gustul umami. Ketchup-ul de Sfeclă este o mică minune, un echilibru perfect de arome, cu note de condimente și are o structură foarte orientală, complexă, departe de gustul acru și plat al roșiei. Oțetul de rodie, folosit în Ketchup-ul de Sfeclă Biobontà, are un gust acrișor...
Italia, Polignano A Mare
... ciclurilor de producție, tratamentului calității produselor, prevenției și profilaxiei la locul de muncă. O poziție obținută prin fiabilitate, pasiune și colaborare strânsă cu cei mai importanți și cei mai buni fermieri apulieni, iar acest lucru permite fructelor Montalbo să propună comerțului italian fructe și legume de cea mai înaltă calitate. Scarola, pătrunjel, lolli, mărar, țelină, morcovi, sfeclă, salată, conopidă, broccoli, ceapă, varză, cartofi, pepeni, pepeni verzi, struguri și cireșe sunt mândria polignanezilor care le culeg direct din câmp.
... prelucrare și ambalare a spanacului în pungi, având o capacitate de producție totală de aproximativ 45.000 de ambalaje pe zi, destinate în principal celor mai mari piețe europene. Pe lângă prelucrarea și comercializarea valerianei și spanacului pentru consumul direct sau ca materie primă pentru industriile de IV gama, cooperativa produce ridichi, sfeclă, morcovi și varză de iarnă în perioada toamnă-iarnă și pepene verde pe tot parcursul verii, cu livrări care se întind din mai până în septembrie, în diferitele tipuri solicitate în prezent de GDO italiană și străină.
Italia, Castellazzo Bormida
... Bruera 176, astfel încât, în funcție de anotimpuri, se ocupă și de produse locale, precum usturoi, cartofi, sfeclă și dovleci. Cu sediul în provincia Alessandria, servim tot Nordul Italiei: Piemonte, Liguria, Lombardia, Milano, Genova, Torino, Casale Monferrato, Valenza, Novi Ligure, Acqui Terme, Tortona, Ovada, Pavia.
Italia, Selva Di Serramazzoni
Fermă agricolă ecologică care se ocupă cu creșterea melcilor helix aspersa muller. Situată la 700 m altitudine, oferim clienților noștri un produs natural și proaspăt, hrănit cu alimente proaspete, de asemenea ecologice: floarea-soarelui, sfeclă, legume și fructe proaspete, pentru a îmbunătăți gustul cărnii acestui produs suculent.
Țările populare pentru acest termen de căutare