Germania, Bad Bentheim
...Granulat de ardei iute Granulat de ardei iute este făcut din ardei iuți. Ardeii iuți provin inițial din America de Sud și Centrală. Ardeii iuți conțin substanța capsaicină, această substanță face ca ardeii să fie iuți, așadar cu cât conținutul de capsaicină din ardei este mai mare, cu atât granulatul este mai picant. Iutețea este măsurată în SCU (scala Scoville). Acest praf are un SCU de 25000...
Franța, Aix-En-Provence
... scala Scoville (echivalent cu 8/10), este un ardei cu caracter, care îmbină iuțeala cu calitățile aromatice. Ardeiul din Amazonia poate fi folosit întreg, într-un sos de exemplu, înainte de a fi îndepărtat, sau poate fi măcinat și încorporat complet în preparatele dumneavoastră.
Bulgaria, Sofia
...Beneficii: boabele de pimento au un miros complex și specific, o combinație de scorțișoară, cuișoare și nucșoară. Boabele de pimento pot fi clasificate ca o condiment specific. Folosite în preparate, aduc un gust distinct și transformă felul de mâncare într-o capodoperă. Acest condiment face ca preparatele bogate în grăsimi să fie mai ușoare. Pe scala Scoville pentru iuțeală, pimento primește...
...Habanero este o varietate de chili foarte picantă. Grad de picantitate 10, echivalent cu 240000 unități Scoville și mai mult. Pe lângă picantitate, acestea oferă și un aromă tropical-fructată. De obicei, sunt folosite pentru a produce cunoscuta sos picant. Habanero se potrivesc cu roșii, fructe tropicale și condimentează sosurile picante. Număr articol: 7050he500 Cantitate / Conținut: 500g Grad de picantitate: 10 Unități Scoville: 240000...
Franța, Perpignan Cedex
...Ardeiul antillais Bondamanjak sau Habanero roșu este un ardei mic, de aproximativ 5 cm, foarte iute (10/10 pe scara Scoville) și foarte aromat, cu o savoare caracteristică fructată, numit Bondamanjak în Antile, ardei cabri în Reunion. Ardeiul antillais Bondamanjak sau Habanero roșu este un ardei mic, de aproximativ 5 cm, foarte iute (10/10 pe scara Scoville) și foarte aromat, cu o savoare caracteristică fructată, numit Bondamanjak în Antile, ardei cabri în Reunion. Nu se consumă direct, ci este adăugat în preparate în timpul gătitului pentru a le parfuma, fiind scos înainte de servire.
Produse corespunzătoare
Ardei Habanero Roșu
Ardei Habanero Roșu
Alte produse
Cébette
Cébette
ufs.country_names.RU, Moscow
... ușor îndulcit prin îndepărtarea pielii fructelor și curățarea acestora de semințe. Iuteala ardeiului este măsurată pe o scară Scoville. Ingrediente Ardei iute uscați Utilizare Utilizare pentru gătirea sosurilor picante și condimentelor. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 13 Grăsimi (g / 100g)… 14 Carbohidrați (g / 100g)… 15 Valoare energetică (kcal / 100g)… 240...
Franța, Guenange
...Această sos adaugă cu finețe un plus de savoare majorității preparatelor. Felicităm echilibrul dintre intensitatea ardeiului iute, sucul de lămâie și zahărul, care oferă o adâncime asiatică creațiilor noastre culinare. Ingrediente: Zahăr, apă, piure de ardei iute (15%), usturoi, sare, suc de lime, stabilizator: gumă xantan, colorant (extract de paprika), oțet de alcool (sulfite), conservant (sorbat de potasiu). Fabricat în Anglia 142 Ml 6 000 (Scara Scoville)...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play