Turcia, Izmir
...Roșiile noastre sunt recoltate la apogeul coacerii și uscate tradițional la soare. Acest proces creează un gust intens de roșie, natural — amestecul perfect de arome dulci și sărate. După procesul de uscare, aceste roșii sunt tăiate în fâșii julienne cu o lățime de 1/4 inch și o lungime de aproximativ 1 până la 2 inch. Acestea sunt adăugarea perfectă pentru borcanele murate, salatele reci și cârnații.
Turcia, Diyarbakir
...Roșii uscate produse în Turcia...
...Roșii uscate la soare Origine: Turcia Proces: Uscate la soare în mod natural. Tipuri: Sărate, nesărate. Forme: Întregi, jumătăți Ambalare: La vrac, 10 kg în saci de plastic în cutii de carton, borcane PET, borcane de sticlă, Aplicație: Mese, salate, consum direct.
Italia, Palagonia
...Ingrediente: Roșii 65%, ulei de floarea-soarelui 35%, arome naturale în proporții variabile (usturoi, piper roșu măcinat, mentă), oțet de vin, sare. Acid citric, acid L-ascorbic. Containere de: 212g/620g/1kg/3kg...
...măsline verzi, ardei roșii, apă, E330, sare, ulei de soia. Măslinele picholine zdrobite cu ardei iute sunt importate en-gros din Maroc. CROC'ELLA, angrosist și distribuitor de măsline marocane și italiene. CROC'ELLA are, de asemenea, o gamă de antipasti și o gamă de fructe uscate (decorticate, prăjite, amestec de fructe uscate). Compania se află în regiunea PACA, în departamentul 13, la Marseille. Livrarea cu FRANCO DE PORT* este posibilă. *În funcție de cantitățile minime de comandă.
Italia, Castelvetrano
prelucrarea, transformarea și ambalarea uleiului și măslinelor de masă Nocellara del Belice, măsline în borcane pentru distribuția mare și în găleți pentru sectorul HoReCa, ambalaje în pungi pentru locuri turistice, pastă de măsline verzi, măsline negre, măsline condimentate, pastă de anghinare, ciuperci și roșii uscate, facem și ambalarea anghinarei tăiate în borcane. Ambalăm și prelucrăm și pentru terți cu eticheta clientului.