Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșie, mozzarella, vinete, ricotta, ulei de măsline extravirgin.
Italia, Radicofani
...Ricotta este un subprodus care se obține din zerul rămas după procesarea brânzei. Pentru a obține o ricotta mai moale și delicată, zerul este îmbogățit cu adăugarea de lapte proaspăt. Produsul se obține prin încălzirea zerului la o temperatură de aproximativ 80°C și este ambalat în cutii termosudate cu o greutate de aproximativ 2 kg. Excelent de savurat natural, dar și cu zahăr, ciocolată...
Polonia, Warszawa, Poland
...Serul acid în pulbere (AWP) este un subprodus al producției de brânză sau caseină acidă. Se produce prin uscare a serului proaspăt obținut din brânză albă moale. Prin utilizarea fermentației microbiene, pH-ul laptelui este redus, iar lactoza este transformată în acid lactic. Pulberea de ser acid este utilizată în principal pentru producția de ricotta și unt de ser. De asemenea, este folosită ca ingredient în multe alimente procesate, de exemplu: pâine, biscuiți sărați, produse de patiserie, feluri de mâncare preparate.
...Ricotta de bivoli este un brânză cu pastă moale, preparată din zerul rămas în urma procesării mozzarella de bivoli. Consistența este moale și granuloasă, dar niciodată nisipoasă. Aroma laptelui de bivol nu are aceeași intensitate ca cea a mozzarella, de fapt se potrivește bine atât cu preparate dulci, cât și cu cele sărate. O brânză proaspătă, bogată în Tipuri și Formate Greutate: 250 g și 1 kg Tavă termosudată Coduri: 321 / 321b Perioada de valabilitate: 21 zile...
Franța, Malataverne
...Ingrediente Ingrediente pentru aluat făină de grâu moale, semolă de grâu dur, ouă (11,2% din produsul finit), apă. Ingrediente pentru umplutură pesmet (făină de grâu moale, apă, sare) ricotta (7,5% din produsul finit) (zer, smântână), ulei de palmier, fulgi de lapte, ulei de palmier, fulgi de cartofi, zer, spanac (2% din produsul finit), brânză (lapte, sare, cheag, conservant lizozim de ou...
Italia, Mazara Del Vallo
...Torta cu ricotta și migdale este un desert moale, umed, pufos, parfumat și delicios, fără unt și cu puțină făină, se topește în gură!
Spania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Coulant intens de ciocolată neagră, un desert cu ciocolată pufoasă la exterior și un miez moale de ciocolată topită în interior. Se servește congelat și în cuptorul cu microunde este gata în doar 60 de secunde. Fiecare bucată cântărește 90 g, iar cutia conține 12 coulant. Se recomandă păstrarea produsului în frigider la -18° și consumarea acestuia după decongelare. Nu recongela.
...PROIECTAT ÎN MOD SPECIAL PENTRU PASTEURIZAREA ȘI PROCESAREA LAPTELUI, PENTRU PRODUCȚIA DE BRÂNZA MOALE, MOZZARELLA ȘI RICOTTA. Construit complet din oțel inoxidabil, Minipolivalente de la Caseartecnica Bartoli este susținut de un cărucior mobil care permite răsturnarea și facilitează curățarea. Capacitate 5 Q. Accesorii Incluse: Agitator cu lamă din oțel inoxidabil. Frangicagliata lira. Accesorii la cerere: Cărucior pentru forme. Dispenser pentru brânză. Fabricat conform reglementărilor CE.
...Pandișpan moale umplut cu ricotta de patiserie și decorat cu fondant delicat și granule crocante de ciocolată. Vânzare en-gros: 12 buc x Cutie. 207 Cutii x Palet.
Țările populare pentru acest termen de căutare