Franța, Grigny
...Incontournabile ale bucătăriei chinezești tradiționale, ravioli noștri chinezești cu porc și ceapă verde sunt preparați din făină de grâu și umpluți cu carne de porc tocată. Se servesc cu un amestec de sos de soia și oțet balsamic. De asemenea, le puteți savura înmuiindu-le în sos picant, dulce-acrișor sau sos de soia dulce, în funcție de preferințele dumneavoastră. Greutate netă pachet: 400g...
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play