Italia, MILANO
... Cu o dată de expirare lungă până la 25/10/26, acest prosciutto este un produs de încredere și versatil, potrivit pentru o gamă largă de rețete. Perfect pentru cei care iubesc tradiția culinară italiană, este un ingredient esențial pentru cei care doresc să aducă gustul autentic în propria bucătărie. Ușor de utilizat și gata de folosit, este alegerea ideală pentru cei care caută calitate și conveniență. EURO 7,50 PE KG KG 9.630 greutate netă Comandă minimă: 50 ambalaje de 2 prosciutti...
...Flea de Șuncă, partea nobilă a porcului, tăiată din cele mai bune părți ale coapselor italiene. Afumată timp de cel puțin un an. O delicatesă pentru papilele gustative, cu un grăsime dulce, de neuitat, moale, dar savuroasă.
... din Munte, cu maturări care variază de la 36 de luni la 80 de luni. Oțet Balsamic Tradițional din Modena IGP, învechit în butoaie de lemn între 12 - 24 și până la 30 de ani. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) cu maturări minime de 24 de luni, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Precooked: Cotechino, Zampone, Salame cotto, și aromatizat cu Trufă...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play