...Ciocolata noastră este o adevărată plăcere pentru toți iubitorii de ciocolată. Fabricată din cele mai bune boabe de cacao, oferă un gust bogat și cremos, care se topește pe limbă. Ciocolata noastră este disponibilă în diferite sortimente, de la ciocolată neagră la ciocolată cu lapte, pentru a încânta orice papile gustative. Ciocolata noastră nu este doar delicioasă, ci și produsă în mod sustenabil. Ne asigurăm că toate ingredientele provin din surse corecte și prietenoase cu mediul. Savurați gustul luxos al ciocolatei noastre și răsfățați-vă cu un moment de bucurie.
Spania, La Llagosta-Barcelona
...Unități pentru aplicarea topping-ului, cum ar fi bucăți de ciocolată, zahăr, arahide, alune, nucă de cocos rasă, migdale și granule pe produsul deja dozat. - Mașină foarte flexibilă, se adaptează la toate tipurile de topping. Funcționează cu produse multiple. - Topping-ul este depozitat într-un hopper de ieșire și se deplasează pe un bandou până când cade prin pâlnii și rămâne deasupra...
Elveția, Kreuzlingen
...Chocolat Stella Bernrain oferă o gamă largă de produse de ciocolată sezoniere și figurine goale, ideale pentru Paște și Crăciun. Figurinele noastre de ciocolată și iepurașii de Paște sunt un punct de atracție în orice cuib de Paște și aduc zâmbete pe chipurile copiilor. Turnăm pentru dumneavoastră orice figură goală dorită, fie că sunt iepurași clasici de Paște și figurine de Crăciun, fie subiecte mai speciale, cum ar fi cămile, mașini de curse sau logo-ul companiei dumneavoastră.
...Produse linii de producție integrate automatizate pentru batoane de muesli, batoane de gustare, batoane de fructe, batoane de legume, batoane cu nuci, batoane de granola. Liniile includ grupuri automatizate: aprovizionarea cu ingrediente, gătit, formare, răcire, tăiere, glazurare cu ciocolată, decorare, ambalare. În funcție de aplicație, oferim linii automatizate și semi-automatizate cu performanțe diferite. Este posibilă completarea cu sisteme de alimentare automate.
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Pudra de patiserie mată sau polen (colorant alimentar uscat) Velvet KREDA este utilizată pentru colorarea unor părți ale deserturilor și altor produse de patiserie. Aceasta poate evidenția elemente importante, sublinia conturul sau scoate în evidență anumite detalii. Face ca florile sau petalele de flori realizate din cremă, ciocolată sau marțipan să arate mai realiste. Cum se aplică pudra Velvet...
Franța, Saint-Lothain
... Dimensiuni și calități 1500 până la 3000 mm 80-100-120 140 mm 22-29 mm Verificare zilnică a preciziei de prelucrare Alegere F-D 1 și F-D 2, noduri sănătoase admise Produs asimilabil clasei 3 conform normei franceze Opțiuni: profilare sau canelare Produse de preferat pentru utilizări exterioare având în vedere durabilitatea sa îmbunătățită pentru placarea clădirilor. În utilizare interioară și în decorare datorită „plusului” de culoare. Toate mediile deoarece BMT este fără produse chimice. Suprafețe minime: 200 m2...
ufs.country_names.RU, Moscow
...În gătit, fulgii de cocos sunt folosiți în principal în industria conservelor. Aceștia sunt adăugați la diferite prăjituri, rulouri dulci și produse de patiserie, atât ca umplutură delicată și aromatică, cât și ca o decorare delicioasă pentru produsul finit. Fulgii de cocos sunt, de asemenea, utilizați în îmbrăcarea deliciilor de ciocolată, batoanelor alimentare, glazurii pentru înghețată...
...suntem producători de: sisteme de alimentare a produselor, topitoare de grăsimi, mașini de turnare pentru decorare, mașini de presă, lichidificatoare, recipiente de stocare, inseratoare de nuci, inseratoare de cireșe, dozatoare volumetrice, amestecătoare continue de ingrediente, topitoare de grăsimi, tăietoare de blocuri, instalații de tăiere a blocurilor, elevatoare, redler, transportoare cu lanț...
Țările de Jos, Boxtel
... pixuri de decorare umplute cu un conținut de glitter), vopsea comestibilă cu glitter (metallic paints), lipici comestibil, sirop de glucoză, fondant de ciocolată, glazură de ciocolată. Furnizăm retaileri, angrosiști și mărci.
Franța, Bagnolet
...meseria noastră, pasiunea noastră. Baisers Sucrés oferă o gamă largă de patiserie destinată profesioniștilor din domeniul alimentar (restaurante, brutării, patiserii, catering...) în Île-de-France. De la tradiționalul reinterpretat la personalizat cu kit-ul său de decorare, de la mousse, verine, prăjiturele, ciocolată, croquembouche, patiserie de o îmbucătură până la deserturi de restaurant și...
Polonia, Lodz
... vârf includ, de asemenea, cuptoare continue pentru coacerea dulce; conveioare rezistente la acizi și la temperaturi ridicate, în forme spiralate, drepte și ridicate, completate cu stații de întoarcere; enrobatoare de patiserie de înaltă performanță și mașini de decorare cu sisteme avansate de control; și rezervoare de păstrare și încălzire pentru glazură de zahăr, ciocolată de învelire, creme și umpluturi.
La Crème de la Crème dorim să oferim cel mai bun Serviciu și cea mai bună Calitate. Dispunem de Patiserie spaniolă și franțuzească de înaltă calitate, Torturi Artizanale, Patiserie fină (Croissante cu Unt, Foietaj, Napolitane), Cofetărie de Înaltă Calitate, Ciocolată, Paste, Înghețată Artizanală,... Cele mai bune produse de pe piață, cu o bună raport calitate-preț. Pentru iubitorii de Cafea și...
Belgia, Ittre
... în mai multe arome, greutăți și varietăți. Acestea sunt adevărate delicii pentru iubitorii de ciocolată autentică. Această gamă a fost recent extinsă pentru a introduce o gamă largă de opțiuni de decorare, de la petale de trandafir cristalizate, la bucăți de măr infuzate cu scorțișoară sau semințe de susan caramelizate. Produse o gamă de praline cu peste optzeci de arome diferite, precum și o selecție largă de praline fără zahăr pe bază de maltitol.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play