Turcia, Çorum
... modele diferite (pneumatic și manual) pot fi utilizate la ieșirile silozului și buncărului cu transportoare cu șurub și lanț. Domenii de aplicare ◾ Industria alimentară ◾ Morile de făină și semolină ◾ Morile de furaje ◾ Fabricile de curățare a cerealelor ◾ Fabricile de procesare a porumbului ◾ Depozitele și silozurile de cereale ◾ Fabricile de malț...
Italia, Guardiagrele
...Făina de malț este unul dintre cele mai vechi agenți de coacere naturali și un ingredient tradițional în produsele de patiserie. Acest produs din malț este utilizat predominant pentru a îmbunătăți procesul de fermentare și calitățile de coacere. Acest produs este disponibil de la angrosistul August Töpfer & Co în diferite variații de culoare, de la deschis la închis, cu sau fără activitate enzimatică.
... adăugat la începutul măcinării. MAXIFERM poate fi, de asemenea, adăugat în fermentator. ACTIVITATE 2000 PU/g și 2000 MU/g. DISPONIBILITATE Formă lichidă în butoaie de polipropilenă de 30 kg. SIGURANȚĂ MAXIFERM este produs conform recomandărilor FAO/OMS JECFA și FCC pentru... Alcool procent Gravitate originală °Plato Malț implicat în kg/Hl:Alcool procent Gravitate originală °Plato Malț implicat în kg/Hl Tip enzimă Amiloglucozidază Maxiferm:Tip enzimă Amiloglucozidază Maxiferm...
Spania, Altea, Alicante
... blondă bună este ca un element de bază, se potrivește cu orice. În special cu mâncăruri proaspete și ușoare, aperitive, pește, carne albă, sushi, antreuri simple, salate etc. INGREDIENTE: Apă, malț de orz, hamei și drojdie. ALERGII: Orz ISTORIE: Aceasta este berea blondă de la Althaia, prima bere pe care am produs-o în fabrică și, fără îndoială, cea mai mult produsă și consumată în draga noastră Costa Blanca din Alicante. Cu Lagerul nostru Mediteranean vei găsi o bere blondă bună și naturală. Fabricată doar din apă, malț de orz, hamei și drojdie.
Franța, Pont D Ain
...Elaborat pe insula Honshu (cea mai mare insulă din Japonia), acest blend de 5 ani este un amestec de whisky-uri de cereale și de malț. Hinotori 5 ani a fost învechit în butoaie din stejar american (stejar alb) care au fost deja folosite pentru învechirea altor whisky-uri. Stare: Produs nou Țară: Japonia Regiunea de producție: Honshu Denominație: Whisky An de recoltă: 2021 Alcool: 43° Volum: 70cl...
Franța, Paris
...Fulgi de ovăz integrali 66%, zahăr din trestie de zahăr, ulei de floarea-soarelui, orez, grâu integral, sare, sirop de orez, făină de grâu, sirop de malț de orz. Poate conține urme de soia, arahide sau nuci. Își are originea în medicul elvețian Maximilian Bircher-Benner (de fapt, în germană elvețiană acest produs se numește birchermuesli, după numele doctorului și muesli, care înseamnă...
Franța, Paris
...Berea noastră African Legend este o lager cu caracter foarte proaspăt, cu un gust unic provenit din combinația de malț de orz, porumb și hamei. Această băutură reprezintă ambiția tineretului african, precum și ideea unei Africi în mișcare, pe drumul spre emergență. Consumatorii de African Legend se regăsesc în autenticitatea sa. Găsiți acest produs în mai multe formate: la sticlă de 25 sau 33 Cl, sau în doză de 33 Cl, toate având un conținut de 5.2% vol.
...Nume: Whisky Sir Albert 1000ml / 700 ml Categorie: Whisky Origine: Scoția Graduație: 40% Prezentare: Sticle de 1000 și 700 ml Note de degustare: Gust fin, predomină aroma de malț și mici nuanțe afumate. Are o culoare delicată aurie deschisă cu note subtile de vanilie și scorțișoară. Observații: Whisky scoțian distilat și învechit minimum 3 ani în butoaie de stejar alb, combinând moștenirea și tradiția într-un produs cu caracteristici unice. Este un amestec din zonele înalte și joase, selectate cu grijă pentru a obține un gust care trezește simțurile.
Ucraina, Chernihiv
...Mălai galben fabricat conform DSTU 5026:2008. Mălaiul galben este utilizat pentru procesare în fulgi, malț și furaje mixte, precum și ca bază pentru amestecurile de furaje pentru păsările de companie. Cod produs HS: 1008200000 Ambalare: saci pp 25/50 kg (pp) Valoare energetică (calorii) per 100 g de produs: 297 kcal Cantitate: În camion 22 000 kg În 20'DV 26 000 kg...
Franța, Les Rues-Des-Vignes
LA BRASSERIE DE VAUCELLES, situată în Hauts-de-France, este o berărie artizanală care respectă tradiția bracelor monastice din secolul al XII-lea. Elaborăm berile noastre naturale cu materii prime locale, bine surse și atent selectate: - apa de izvor de Vaucelles - malț - drojdie - hamei Nu folosim niciun produs chimic, aromă sau tratament. Toate berile noastre sunt pur malț. Datorită berăriei...
Turcia, Izmir
... precum mașini de prăjit cacao, malț, grâu, orez, fructe uscate, mașini de măcinat cafea și echipamente de încărcare/amestecare, precum și mașini de procesare a cafelei, boabele proaspete procesate de produsele noastre ajung în peste 85 de țări, în principal Olanda, Ucraina, EAU, SUA și Anglia, umplând ceașca milioanelor de iubitori de cafea care urmăresc această pasiune cu plăcere.
Țările de Jos, Koog Aan De Zaan
... Saenshine. Saenshine este o parte a Zaanshine și transformă cerealele germinate în vin de malț. Aceasta înseamnă că Saenshine transformă cerealele în alcool prin fermentare. Zaanshine Distilleerderij transformă acest alcool în Jenever, Gin și/sau lichioruri. De asemenea, Zaanshine nu lucrează cu alcool achiziționat, care a fost produs din melasă fermentată (melasa este un produs rezidual din industria...
Țările populare pentru acest termen de căutare