Spania, La Llagosta-Barcelona
... cu bandă pentru ca fulgii de ciocolată să cadă pe produs și să rămână lipiți de stratul de gelatină. •Cantitatea și viteza de injectare sunt configurate prin ecran, permițând o ajustare mai precisă. •Între banda de injectare și cea de gelificare, compusă din cordoane, există o bandă de transfer pentru ca croissantele să cadă corect în poziție și fără a se răsuci, și să fie stivuite pentru dușul de gelatină. AVANTAJE •Producție automatizată pentru preparate de volum mare. •Se finalizează trei preparate într-un spațiu restrâns. Producție aproximativă: 18.000 croissante/oră...
Italia, Napoli
... vechi. Aici, maiaua este supusă unui tratament atent de hrănire până la o maturare completă de 36 de ore. Și aici se naște gama „Mamă”, rod al creativității Cupiello și al capacității sale de a uni cele mai vechi și naturale ingrediente: făină, ouă, zahăr, unt și maia proaspătă. Principalele noastre linii de producție sunt Cornetti Mamă, linia de croissante vegane, Muffin și Tortine monoporție, Viennoiserie, Tipicitate napoletană și multe altele.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play