Franța, Thorame-Basse
...Miere etichetată Label Rouge. Label Rouge este o garanție a originii, purității, calității și a gustului. Cu o culoare aurie intensă care se potrivește cu gustul său, această miere cremoasă, renumită la nivel mondial, încântă toate palatele rafinate.
Franța, Gisay La Coudre
Les Ruchers De Normandie Este o fermă apicolă Înființată acum 18 ani în inima Normandiei, în țara d’ouche. Este compusă în prezent din 1200 de colonii, dintre care o parte sunt în producție și o parte sunt roiuri tinere constituite pe loc. Mediul natural permite producerea mierii de flori de primăvară, de păducel, de flori de vară, dar și a unor miere mai rare, cum ar fi hrișca sau feniculul. Pen...
Italia, Ripalimosani
...ierburi aromatice, polen, paste, pește, carne LINEA NATURA: extractoare de uleiuri esențiale în curent de abur LINEA APICOLTURA: curățitoare pentru polen, mașini pentru producția de miere cremoasă, instalație polivalentă pentru tratarea mierii LINEA CASTAGNA: instalații pentru spălarea, tratamentul termic, pasteurizarea castanelor; decojirea celor uscate și proaspete LINEA TARTUFO: instalații pentru spălarea, gătirea și sterilizarea trufelor LINEA LATTE ȘI FORMAGGI: minicaseificii, uscătoare pentru brânză...
Slovacia, Malacky
Compania NORMIT se specializează în producția de echipamente tehnologice pentru industria alimentară. Aceasta dezvoltă și produce o gamă largă de echipamente de prăjire, precum și echipamente de vid și presiune cu o circulație redusă a uleiului. Compania oferă tehnologii și soluții inovatoare în procesarea mierii, cu o accelerare de 20 de ori a cristalizării, cremozării și pasteurizării. NORMIT...