...Masa din stejar, finisată cu ulei pentru un aspect bogat, combină atracția naturală cu măiestria robustă. Suprafața sa prezintă modele unice de fibră de stejar în tonuri variate, de la maro auriu la caramel profund, adăugând eleganță oricărui spațiu.
Durabilitatea acestei mese, un semn distinctiv al stejarului, asigură o calitate de lungă durată. Detaliile lucrate manual, cum ar fi picioarele delicate sculptate și finisajele precise ale blatului, o fac nu doar un mobilier, ci o piesă de artă care îmbunătățește orice interior cu frumusețea sa naturală și finisajul tratat cu ulei.
...), carbonat de calciu, uleiuri LCP1 (uleide pește, ulei vegetal din M. alpina), clorură de potasiu, L (Lactobacillus fermentum hereditum®) 2, niacină, acid pantotenic, complex de cupru-licină, vitamina A, vitamina B 1, vitamina B 6, sulfat de mangan, iodură de potasiu, vitamina B, sulfat de mangan, iodură de potasiu, vitamina B 2, selenat de sodiu, acid folic, vitamina K, biotină, vitamina D, vitamina B12.
...În plus față de untul de cacao, ciocolata conține grăsimi vegetale. Ingrediente: merișoare uscate 40% (merișor, zahăr, uleide floarea-soarelui), ciocolată 30% - masăde cacao min. 43% (zahăr, masăde cacao, unt de cacao, grăsime vegetală - palmier, shea, sal, miez de mango - în proporții variabile, emulgatori: lecitină (soia) și E476, aromă), zahăr, pudră de cacao cu grăsime redusă, sirop de...
... aduse la masă. Poți să le stropi suplimentar cu uleide măsline extravirgin „MANZANO” și atunci poți aprecia pe deplin gustul lor. Măslinele sunt, de asemenea, un complement delicios pentru preparate. Se adaugă la carne, mezeluri, pește, paste, risotto, pizza, spaghetti și salate. Măslinele sunt bogate în vitaminele din grupul B, provitamina A, precum și vitaminele C și E, și minerale - în special fosfor, potasiu și fier. În același timp, sunt ușor digerabile.