...Un ingredient de bază în coacere, gătit și ca unguent, apreciat pentru aroma și versatilitatea sa culinară.
*Și un grăsime lactată concentrată folosită în ciocolată, cofetărie și coacere, cunoscută pentru îmbunătățirea bogăției și texturii.
...Nutella® este o pastă populară de alune și cacao, utilizată frecvent în sandvișuri, prăjituri și alte dulciuri. Este cunoscută pentru gustul său delicios de dulce și aromăde nuci, neavând coloranți sau conservanți artificiali. Este compusă dintr-o varietate de ingrediente, inclusiv: zahăr, ulei de palmier, alune, pudră de cacao degresată, lapte praf degresat, pudră de zer, emulgatori lecitine...
...Pepene & Banane cu ciocolată este un ambalaj de bomboane care ascunde o combinație unică de două arome din care fiecare va găsi ceva pe placul său. Bomboanele cu aromăde pepene sunt o mixtură de dulceață suculentă și răcoritoare, în timp ce aromade banană cu ciocolată este o combinație de dulceața naturală a bananei cu un strop deciocolată.
...Hoegaarden White este aromat subtil cu Coriandru și Curaçao, turnându-se într-un nor vârtej de drojdie cu o culoare galben pal, aproape ca o pastă, și o spumă albă puternică. Este intens aromatic, cu multe fructe citrice, condimente și o notă deciocolată albă. Există o mulțime dearomăde drojdie, care este destul de pronunțată și florală. Pe palat este foarte ușor de băut, cu multe nuanțe de condimente, o notă vag medicinală și un stil crocant, fructat și revigorant.
...INGREDIENTE: ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), alune de pădure 6%. Conține alune de pădure. Poate conține lapte și alte nuci.
Set: Folklore...
...Migdale în ciocolată cu gust de caramel sărat - o compoziție incomparabil de delicioasă a două opuse - și, după cum știți, se atrag una pe cealaltă!
Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără sare
Greutate: 1000g...