...Tonul albacore este un aliment sănătos și hrănitor, care face parte esențială dintr-o dietă echilibrată. Valoarea sa nutrițională excelentă este sporită atunci când este conservat în ulei demăsline extra virgin Oleohealth cu polifenoli, permițându-vă să beneficiați de valoarea nutrițională suplimentară.
Tonul albacore este bogat în proteine (de mare valoare biologică) și conține o cantitate...
... măsline Extra Virgin natural, cu un conținut ridicat de vitamine, aromă, polifenoli și antioxidanți, este obținut prin stocarea sub gaz de azot și îmbutelierea departe de lumină și oxigen. Activitățile de control al calității sunt planificate și dezvoltate în conformitate cu Sistemul de Management al Calității ISO 9001 în toate procesele, de la recoltare până la ajungerea la consumator.
Uleiul nostru demăsline, pe care îl producem sub marca OliveOilsLand®, este liderul producător de ulei demăsline din Turcia.
...Proprietăți ale uleiului demăsline organic:
- Bogat în acizi grași monoinsaturați, în principal acid oleic, ceea ce îl face excelent pentru sănătatea cardiovasculară.
- Conținut ridicat de antioxidanți precum polifenoli, tocoferoli și carotenoizi, care ajută la combaterea îmbătrânirii și a deteriorării celulare.
- Proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene care îl fac benefic pentru piele și...
... – martie.
Uleiul este produs la rece din măsline culese manual, lăsate să se odihnească în sol și ambalate fără a fi filtrate imediat înainte de expediere.
„Mosto Oro” exemplifică caracteristicile tipice ale Uleiului deMăsline Extra Virgin Taggiasco produs fără a compromite calitatea. În special, moara noastră de ulei efectuează o extracție a uleiului în două faze, ceea ce ne permite să obținem uleiuri relativ mai bogate în polifenoli și, prin urmare, mai gustoase și mai parfumate.
cod:GOLD .10...
... important, ulei demăsline, are multiple beneficii pentru sănătatea cardiovasculară. Uleiul demăsline extravirgin, bogat în polifenoli antioxidanți, poate reduce tensiunea arterială sistolică. Dovezile sugerează că poate îmbunătăți, de asemenea, sănătatea inimii și proteja împotriva bolilor cronice, cum ar fi diabetul de tip 2.
Tensioptim conține 167 mg de extract de frunze de măslin și 53 mg de...
... fructului în ulei, rezultând un ulei excepțional, bogat în polifenoli. Acești polifenoli sunt cunoscuți ca fiind compuși antioxidanți puternici care pot fi de ajutor în menținerea sănătății și protejarea împotriva diferitelor boli. Conform afirmației de sănătate a UE, "polifenolii din uleiul demăsline contribuie la protecția lipidelor din sânge împotriva stresului oxidativ" dacă se consumă 20 mg...
... măsline
analiza polifenolilor în uleiul demăsline
valoarea polifenolilor în uleiul demăsline
ulei demăsline cu polifenoli ridicați
mărci de ulei demăsline cu polifenoli ridicați
analiza polifenolilor în uleiul demăsline
polifenol
ulei demăsline care conține polifenoli
ce este polifenolul în uleiul demăsline
ulei demăsline cu valoare ridicată a polifenolilor
ulei demăsline cu un conținut ridicat...
...Procentajul ridicat depolifenoli (antioxidanți) oferă imediat un efect reparativ și anti-îmbătrânire, ajutând la protejarea pielii tale împotriva influențelor externe. Combinația de aloe vera organic, ulei demăsline, panthenol și extract de rocă vulcanică accelerează efectul de vindecare al celulelor și îmbunătățește elasticitatea pielii. Ideal pentru utilizare zilnică pe mâini, picioare, genunchi și coate.
Dimensiunea practică face ca crema pentru mâini și corp să fie ideală pentru utilizare zilnică, oriunde te-ai afla.
... atunci când măslinele sunt încă bogate în polifenoli și au un gust armonios organoleptic.
Transformați preparatele dumneavoastră într-o capodoperă a gustului. Indiferent de ce gătiți în bucătărie, uleiul demăsline bio extra virgin de la „Der Kleine Prinz” transformă preparatele dumneavoastră într-o capodoperă a gustului, cu o notă magică, umplându-vă simțurile cu o senzație de fericire.
... senzorială a produsului.
Acest ulei ecologic se remarcă prin conținutul său ridicat depolifenoli, care conferă uleiului demăsline ecologic calitățile sale antioxidante, protectoare împotriva bolilor cardiovasculare și anticancerigene, printre altele.
...Ulei demăsline extravirgin obținut din măslinede varietatea Picual, excelent datorită compoziției sale de acizi grași și a cantității de antioxidanți naturali. Conținutul său ridicat de acid oleic monoinsaturat ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, în plus, conținutul său scăzut de acid linoleic și conținutul ridicat depolifenoli îl fac cel mai stabil ulei existent, fiind un ulei matur, cu un corp bogat. La gust, este echilibrat în amăreală și iuțeală, amintind de roșii și migdale verzi.
...Uleiul demăsline extravirgin BIO Terre Caudine este un produs din agricultură biologică, caracterizat printr-o aciditate foarte scăzută (0,1%) și un conținut ridicat depolifenoli și vitamina E. Uleiul este obținut din soiurile demăsline Ortice, Ortolana și Racciopella, recoltate direct din livezile noastre. Cultivarea măslinelor se face în mod biologic, folosind doar îngrășăminte organice. După recoltarea de la sfârșitul lunii octombrie, urmează o presare imediată a măslinelor prin metoda tradițională de extracție la rece, capabilă să păstreze caracteristicile organoleptice ale uleiului.
...Ulei demăsline virgin de categorie superioară, obținut direct din măsline doar prin procedee mecanice. Extracție la rece, Picual recoltat în octombrie.
De culoare verde aurie, prezintă un miros intens fructat și o culoare cu nuanțe verzi. Are o persistență lungă, dominată de o ușoară iuțeală, dezvăluind astfel conținutul său ridicat depolifenoli, ca garanție a conservării tuturor componentelor...
... extravirgin obținut din recoltă timpurie pe care îl producem are un nivel scăzut de aciditate, este bogat în polifenoli și are o culoare verde profundă. Are un parfum ușor fructat și se distinge prin gustul său ușor amar și un postgust picant.
Poate fi folosit pentru gătit, în salate proaspete, ca parte a unui dressing și este ideal pentru consumul direct.
Este un ulei demăsline cu un conținut nutrițional ridicat și proprietăți benefice pentru organism, în principal datorită numărului crescut depolifenoli, care luptă împotriva colesterolului.
...Ulei demăsline extra virgin Elainos Kalamata 250 ml - varietatea Koroneiki.
Uleiul demăsline extra virgin Elainos provine doar din producția de ulei virgin și este de cea mai înaltă calitate. Printre alte caracteristici, are o aciditate liberă de mai puțin de 0,4%, cu o valoare nutrițională și un gust ridicat, caracteristici speciale precum un gust fructat echilibrat, aromă distinctă și bogat în polifenoli.
...Presată la rece, bogată în polifenoli, omega 3 și 6 și vitaminele K și E, această ulei demăsline extravirgin este fabricată din măsline verzi Koroneiki proaspăt culese.
Fără conservanți, fără procese chimice.
Intensitatea moderată a acestei producții o face, de asemenea, un aliat discret pentru gătirea legumelor și peștelui.
Data minimă de valabilitate: 18 luni.
Condiții speciale de păstrare: a se păstra departe de lumină și căldură.
PCB - CARTON: 15 unități...
...HOLISTON este un ulei demăsline extra virgin, nefiltat, de mică producție, bogat în polifenoli, oferind o valoare nutrițională ridicată care se găsește din abundență pe teritoriul și în climatul grecesc.
Dar Holiston este mai mult decât un alt ulei demăsline grecesc. Este un aliment funcțional care acoperă, nu unul, ci 3 afirmații puternice de sănătate, conform reglementărilor UE:
• Polifenoli...
...Uleiul demăsline extravirgin din Cilento este un produs deosebit, obținut prin măcinare cu metode mecanice, fără utilizarea substanțelor chimice. Din patria Dietei Mediteraneene, este condimentul ideal pentru a îmbogăți preparatele tale. Uleiul extravirgin Ama are o aciditate mai mică de 0,8%, trebuie să aibă un conținut ridicat depolifenoli și un conținut scăzut de peroxizi; aceste...
... căldură ale familiei vechi.
Caracteristici Organoleptice:
- Fructul este în forma sa coaptă.
- Măslinele sunt recoltate între sfârșitul lunii noiembrie și sfârșitul lunii decembrie.
- Conținut fenolic bogat, având 300 depolifenoli per 20g de produs.
- Filtrat la un nivel maxim, fără a lăsa reziduuri de deșeuri (spumă sau gossypol).
Ce să aștepți de la această categorie:
- Textură de ulei...
...Vă rugăm să solicitați o ofertă pentru marca dumneavoastră privată.
Ulei demăsline câștigător al medaliei de aur în 2022.
Bogată în polifenoli și vitamine.
Indicat geografic de Uniunea Europeană.
...Noutate mondială prezentată la târgul de la Dubai GULFOOD-2018, unde a fost premiată ca finalist pentru cel mai bun ingredient inovator. Conținutul său extrem de ridicat depolifenoli, fier, fibră dietetică și proteină vegetală îl transformă într-un superaliment natural de inclus în dieta ta. Recomandăm consumul său timp de minimum 30 de zile, continuu, în doze >3g/zi.
Format de 150 de grame (50 de doze de 3 grame)...
... fermentarea lentă a usturoiului alb, un proces moștenit din tradiția japoneză. Maturarea usturoiului șterge gustul său iute și crește concentrația de antioxidanți (polifenoli și flavonoide).
CholéCardyl® se adresează tuturor persoanelor care au tendința de a avea un nivel ridicat de colesterol și doresc să mențină o funcție cardiacă normală.
... mecanice și care nu a avut alt tratament decât decantarea, centrifugarea și filtrarea
Metodă de extracție: Extracție la rece
Aciditate: ≤ 0,8%
Indice de peroxizi: ≤ 20
Beneficii: Conținut ridicat de Vitamina E, Polifenoli și acid oleic. Acest lucru face ca acest AOVE să fie unul dintre cele mai sănătoase din lume.
Gust: Verde intens, ușor amar și picant, persistent în gură cu un postgust proaspăt și fructat, note de anghinare, nuci și migdale amare.
Aromă: Prezintă un fructat verde, roșie, iarbă proaspătă, anghinare, banană verde și pară verde.
...Ulei demăsline cu un gust minunat, capabil să transmită un echilibru extraordinar de arome amare și picante. Această varietate se caracterizează prin arome naturale, deoarece este produsă din măsline libere de pesticide și produse chimice, oferind consumatorului un ulei demăsline cu un număr mare depolifenoli care ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare și îmbogățesc celulele, prelungind astfel viața consumatorilor noștri.
... maturitate timpurie, are un caracter bogat în arome fructate, cu o duritate medie și o structură distinctă.
Produsul nostru are o aciditate liberă maximă de 0,3% în acid oleic, evidențiind prospețimea optimă prin aromele vegetale delicate și culoarea sa aurie.
Atunci când este consumat, ușoara senzație de arsură resimțită pe palat este un indicator al bogăției naturale depolifenoli (Oleuropein) din produsul Phenol 03.
Sufletul produsului nostru Phenol 03 este prospețimea și originalitatea. Poftă bună...
... persistență a tonurilor vegetale.
Uleiul demăsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis.
În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și cărnii la grătar, ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, roșii de salată și în special pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește de asemenea cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
...Peste teritoriul protejat cunoscut sub numele de „calea uleiului” din Umbria, pe dealurile ondulate Amerini, cresc măslinele noastre. Extragem uleiul FenOlio exclusiv din măslinele noastre.
Uleiul este bogat în polifenoli, antioxidanți naturali puternici cu niveluri ridicate de vitamina E, capabili să opună efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.
Calitatea FenOlio nu este caracterizată doar...