...Presată la rece, bogată în polifenoli, omega 3 și 6 și vitaminele K și E, această ulei demăsline extravirgin este fabricată din măsline verzi Koroneiki proaspăt culese.
Fără conservanți, fără procese chimice.
Intensitatea moderată a acestei producții o face, de asemenea, un aliat discret pentru gătirea legumelor și peștelui.
Data minimă de valabilitate: 18 luni.
Condiții speciale de păstrare: a se păstra departe de lumină și căldură.
PCB - CARTON: 15 unități...
... fermentarea lentă a usturoiului alb, un proces moștenit din tradiția japoneză. Maturarea usturoiului șterge gustul său iute și crește concentrația de antioxidanți (polifenoli și flavonoide).
CholéCardyl® se adresează tuturor persoanelor care au tendința de a avea un nivel ridicat de colesterol și doresc să mențină o funcție cardiacă normală.
...Semințele de calici sunt presate la rece pentru a obține o ulei virgin de culoare galben închis, non-gras, cu un miros slab. Este foarte bogată în antioxidanți: antociani, vitamina C, polifenoli, vitamina E (de 6 ori mai mult decât uleiul demăsline) și, de asemenea, în acizi grași esențiali. Uleiul de hibiscus este un antioxidant perfect. Protejează epiderma împotriva radicalilor liberi și...