Italia, Imperia
... – martie. Uleiul este produs la rece din măsline culese manual, lăsate să se odihnească în sol și ambalate fără a fi filtrate imediat înainte de expediere. „Mosto Oro” exemplifică caracteristicile tipice ale Uleiului de Măsline Extra Virgin Taggiasco produs fără a compromite calitatea. În special, moara noastră de ulei efectuează o extracție a uleiului în două faze, ceea ce ne permite să obținem uleiuri relativ mai bogate în polifenoli și, prin urmare, mai gustoase și mai parfumate. cod:GOLD .10...
...Uleiul de măsline extravirgin BIO Terre Caudine este un produs din agricultură biologică, caracterizat printr-o aciditate foarte scăzută (0,1%) și un conținut ridicat de polifenoli și vitamina E. Uleiul este obținut din soiurile de măsline Ortice, Ortolana și Racciopella, recoltate direct din livezile noastre. Cultivarea măslinelor se face în mod biologic, folosind doar îngrășăminte organice. După recoltarea de la sfârșitul lunii octombrie, urmează o presare imediată a măslinelor prin metoda tradițională de extracție la rece, capabilă să păstreze caracteristicile organoleptice ale uleiului.
...Uleiul de măsline extravirgin din Cilento este un produs deosebit, obținut prin măcinare cu metode mecanice, fără utilizarea substanțelor chimice. Din patria Dietei Mediteraneene, este condimentul ideal pentru a îmbogăți preparatele tale. Uleiul extravirgin Ama are o aciditate mai mică de 0,8%, trebuie să aibă un conținut ridicat de polifenoli și un conținut scăzut de peroxizi; aceste...
... persistență a tonurilor vegetale. Uleiul de măsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis. În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și cărnii la grătar, ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, roșii de salată și în special pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește de asemenea cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
Italia, Amelia
...Peste teritoriul protejat cunoscut sub numele de „calea uleiului” din Umbria, pe dealurile ondulate Amerini, cresc măslinele noastre. Extragem uleiul FenOlio exclusiv din măslinele noastre. Uleiul este bogat în polifenoli, antioxidanți naturali puternici cu niveluri ridicate de vitamina E, capabili să opună efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. Calitatea FenOlio nu este caracterizată doar...
Italia, Grumo Appula
...”. Puteți comanda aici în magazinul online și aveți opțiunea între ambalaje mici și mari, precum și pachete avantajoase. MĂSLINELE CORATINA ȘI OGLIAROLA fac uleiul nostru de măsline atât de unic. Măslina Coratina, a cărei zonă principală de cultivare se află în Apulia, are cunoscut cel mai mare conținut de polifenoli din uleiul de măsline. Aceasta depășește valoarea medie a polifenolilor din celelalte...
...proaspăt culese. Se mândrește cu un gust pronunțat, cu note de anghinare. La degustare, lasă în gură un gust de după-amiază plăcut picant și ușor amar, cu nuanțe de migdale. Este bogat în Vitamina E, polifenoli și alți antioxidanți.
Italia, Palo Del Colle
... principal un ulei fructat, cu note considerabile de amăreală și picant, datorită cantității ridicate de polifenoli care îl caracterizează și îl fac un aliat pentru sănătate; atât din măslinele soiului "ogliarola", care oferă un ulei foarte echilibrat, elegant, cu arome de migdale și uneori de măr și iarbă proaspăt cosită. "Core business-ul" companiei este comercializarea migdalelor prezente pe...
Italia, Canosa Di Puglia
PRODUCȚIA DE ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN ITALIAN Produs din măsline în nordul Pugliei, Italia, din soiuri tipice ale zonei: Coratina, Leccino, Peranzana cu un conținut ridicat de polifenoli.
Țările populare pentru acest termen de căutare