Franța, Malataverne
... bucătar în doar 16 minute de gătire. Principiul de gătire este similar cu cel al orezului pilaf, care constă în a prăji ușor orezul într-o grăsime (tostatura, prăjirea) înainte de a-l găti cu lichid (de obicei un supă de legume, ciuperci, carne sau pește). Cu toate acestea, risotto se deosebește de orezul pilaf prin faptul că lichidul este apoi absorbit în cantități mici succesive (aproximativ 7 udări) până la gătirea completă.
Franța, Cavignac
...Fenugreek este o plantă anuală din familia leguminoaselor. Este o plantă originară din Orientul Mijlociu, care s-a răspândit pe scară largă în jurul Mediteranei, ajungând apoi în China și India, unde este utilizată pe scară largă. În India, fenugreekul este numit „Methi”. Semințele sale fac parte din compoziția curry-ului. Fenugreekul este folosit sub formă de frunze proaspete, gătit ca legumă...